EGE Prvi put

Pa po zakonu sto ja znam neces. Jedino one mogu dobiti prekrsajnu i izgon iz HR, a to opet ovisi o sudiji kakvu mjeru ce im odrediti. Konzumenti ne podlijezu nikakvim kaznama. Bilo je rijeci da je u proceduri novi zakon o prostituciji u kojem se stvari okrecu pa one ne dobijaju sankcije nego konzumenti, al opet kao prekrsaj. Ne znam u kojoj fazi je taj zakon ili su odustali od njega...
Nije uvijek tako. Ako se seksas sa maloljetnom prostitutkom ili sa prostitutkom koju druga osoba prisiljava na to, a ti znas to mozes zavrsiti u zatvoru. To su kaznena djela.

Jel mozemo ovu temu ozivit posto ima i dosta novih po temama za odredene lokacije. Ja imam jedno mozda i glupo pitanje. Sta se moze desit ako nekim slucajem policija bane na vrata dok sam kod neke brazilke? Ocu dobit nekakvu prijavu, oce mi poslodavac vidit o cemu je rijec :LOL:
Može vam na vrata banut jedino gazda od apartmana da naplati smještaj iako su za to šanse male ili susjedi ako radite buku. Ili netko tko zabunom pozvoni na vrata. Policija ne može banuti jer rade po principu da oni zakažu termin i onda pošalju nekoga od njih da glumi mušteriju. Značku vade tek na licu mjesta kad je usluga dogovorena - to bi bila standardna procedura po zakonu. Jedino ako pandur nije prijatelj od dotične koji je posjećuje izvan radnog vremena, pa navrati malo na kavu ili na razgovor :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh