Marija P - iskustvo

Banja luka od 11.01.. Na poruke ne odgovaram nikome..pusenje drkanje duboko grlo dok ne svrsis svrsavanje moze u usta..100KM ili brzinski sex s guza u picku, pa ko voli brzinski sex s guza u picku neka zove ,anal ne , kondom za sex .. brzinski sex 200KM.. sex mozda necu noci raditi jer moram dobit menstruaciju.. cijena je fiksna i za manje love se ne nalazim, moze plaćanje u KM ili EU, provjeravam da li su novci pravi . Samnom je brzinski sex ili ti ga popusim i cao, ne ljubim se i ne mazim s nikim, samnom nema intime niti s ikim vodim ljubav , nadjite si curu/zenu za takve stvari..dolazak je kod mene! dolazit uredni obrijani i zdravi..STARIJI STOP!

Jebači Marija je od 11.1. u Banja Luci, obavezno obrijte kite
Svi ce te uskoro biti prijavljeni , godinama trpim psihicka matletiranja.. administrator foruma na ljubavnom je prvi prijavljen imam sve dokaze slike .. samo vi nastavljajte pisat..😁 tako da cemo skupa na sud , ja zbog kurvanja a vi zbog ovih stvari . Lijep pozdrav iz Zagreba, Maria .

Svi ce te uskoro biti prijavljeni , godinama trpim psihicka matletiranja.. administrator foruma na ljubavnom je prvi prijavljen imam sve dokaze slike .. samo vi nastavljajte pisat..😁 tako da cemo skupa na sud , ja zbog kurvanja a vi zbog ovih stvari . Lijep pozdrav iz Zagreba, Maria .
I nadjite si zivot mimo foruma , bolesnici i narkomani . Uskoro prijavljeni , administrator i oglasnik je vec prijavljen s dokazima . LP

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh