IlConformist
New member
Delite svoja iskustva i recenzije za Nis i generalno juznu Srbiju ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvorite forum u Srbiji nemoj trolati forumDelite svoja iskustva i recenzije za Nis i generalno juznu Srbiju ovde.
Nisam iz Srbije kompa ali ne znam kakve to veze ima. Poslom sam vise meseci po jugu Srbije pa pokusavam da otvorim karte jer su informacije o ovom delu Balkana dosta sture. Necu spamati ostale forume, ne vidim nista lose u otvaranju ovog, moze pomoci i drugim ljudima a tome valjda forumi i sluze. LpOtvorite forum u Srbiji nemoj trolati forum
Ranije sam bio na Seekingu, misljenja sam da je odnos cijena/kvalitet znacajno opao vremenom, plus Nis i nema neki izbor koliko mogu da vidim i ima dosta malo akvitnih. Enivej, ciljam na EGE/strankinje ili lokalke ako ima nekoga da podeli kontakt ovde ili u DM (oduzicu se)Niš ti na seekingu ima poprilično dobar potencijal, ima sigurno desetak djevojaka u najmanju ruku solidnih, a uglavnom ne traže avione/kamione...
Imam ja par kontakta od nekih djevojaka kod kojih sam bio, javi mi se da ti prosledim brojeve.Ranije sam bio na Seekingu, misljenja sam da je odnos cijena/kvalitet znacajno opao vremenom, plus Nis i nema neki izbor koliko mogu da vidim i ima dosta malo akvitnih. Enivej, ciljam na EGE/strankinje ili lokalke ako ima nekoga da podeli kontakt ovde ili u DM (oduzicu se)
Ne znam na sta mislis? Djevojke sa Seekinga? Njihove kontakte ne moras da delis jer one svakako ne bi ni podelile sa drugima. Ako imas iskustva podeli sa svima da bi mogli svi da benefitiraju od toga.Imam ja par kontakta od nekih djevojaka kod kojih sam bio, javi mi se da ti prosledim brojeve.
Je, SA i Svastara koja mi je pomenuta je poprilicno mrtva i sastavljane od krseva. I ja sam imao kontakt sa osobom koja ima problematicne zube (nema ih). Jednostavno sam napustio meeting, no hard feelings.Ja bio kod dve iz u Nisu, tuga i jad. Jedna je bila ljubazna i prijatna ali sva nikakva bez zuba , neprijatna situacija je bila . Druga je bilo zgodna neka sitna sva nadrkana nestrpljiva neljubazna. Nazalost ne znam koji su oglasi na SA jer talno menjaju imena i brojeve.
Ne razumem kako mozes da nemas zube a da se bavis ovime i to par godina najmanje. Brate 10 musterija su ti 800 eura. Ima svastojebaca kolko hoces. Idi zeno bozija zubi zela vilica moze za ispod 2000 da se napravi i jos bi te cekali za pare zubari.Ne znam na sta mislis? Djevojke sa Seekinga? Njihove kontakte ne moras da delis jer one svakako ne bi ni podelile sa drugima. Ako imas iskustva podeli sa svima da bi mogli svi da benefitiraju od toga.
Ako mislis na kontakte djevojaka koje 'rade', takodje podeli.
Je, SA i Svastara koja mi je pomenuta je poprilicno mrtva i sastavljane od krseva. I ja sam imao kontakt sa osobom koja ima problematicne zube (nema ih). Jednostavno sam napustio meeting, no hard feelings.
Cuo sam da je ovaj osoba validna i kvalitetna ali ne mogu da kontaktiram (ne odgovara i ne javlja se): https://seksi-adresar.co/oglas/nevena-3/
EGE je izgleda oziveo, ako neko ima iskustava neka podjeli.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|