Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas ovu Ivanu ona se reklamira da ima 40 ali najmanje ima 45 a mozda i vise 45 minimum.Da ima 45 pa na više
Što starija ako je moguće ali 45 minimum
Pre oko 15 dana sam zakazao kod nje. Došao sam na adresu u dogovoreno vreme, ali mi je otvorila neka druga žena koja me je napala i rekla da ova (Sanja) tu više ne živi nego da je 'gore kod oca.' Nakon toga sam je zvao bezbroj puta u narednih sat vremena i nije mi se javila. Kad sam shvatio da me je definitivno ispalila zvao sam Sofiju iz Rakovice (37 godina) koja se odmah javila. Pitala me je kad mogu doći, rekoh za 2-3 sata. Reče mi kad stignem na određenu lokaciju da je zovnem i tada će mi dati adresu, tako je i bilo. Sofija dobro puši (bez kondoma).
^^Pre oko 15 dana sam zakazao kod nje. Došao sam na adresu u dogovoreno vreme, ali mi je otvorila neka druga žena koja me je napala i rekla da ova (Sanja) tu više ne živi nego da je 'gore kod oca.' Nakon toga sam je zvao bezbroj puta u narednih sat vremena i nije mi se javila. Kad sam shvatio da me je definitivno ispalila zvao sam Sofiju iz Rakovice (37 godina) koja se odmah javila. Pitala me je kad mogu doći, rekoh za 2-3 sata. Reče mi kad stignem na određenu lokaciju da je zovnem i tada će mi dati adresu, tako je i bilo. Sofija dobro puši (bez kondoma).![]()
Sta te briga bar je Sofija odradila sta si trazioPre oko 15 dana sam zakazao kod nje. Došao sam na adresu u dogovoreno vreme, ali mi je otvorila neka druga žena koja me je napala i rekla da ova (Sanja) tu više ne živi nego da je 'gore kod oca.' Nakon toga sam je zvao bezbroj puta u narednih sat vremena i nije mi se javila. Kad sam shvatio da me je definitivno ispalila zvao sam Sofiju iz Rakovice (37 godina) koja se odmah javila. Pitala me je kad mogu doći, rekoh za 2-3 sata. Reče mi kad stignem na određenu lokaciju da je zovnem i tada će mi dati adresu, tako je i bilo. Sofija dobro puši (bez kondoma).![]()
Ja sam bio, 2 puta. Ovako, ako ukucate njen broj na google, brdo oglasa sa njenim slikama imate. Jebozovna crnka, veće guze i dobrih sisa, sa nekim kg viška koji njoj stoje, oba puta je bila pozitivna, raspoložena. Prvi put se dogovorili za masazu erotsku. Dočekala me samo u peškiru, seli, ispušili po cigaru, došao sam istuširan ali pošto mi je ponudila zajedničko tuširanje, pristao sam uz mišljenje, to je fora od pola sata da me izvaćari na vremenu ali sam se prevario. Pod tušem 5 minuta uz maženje, izašli i prešli u sobu na krevet, mazila me svuda i kao masirala brzo me okrenula, drkala ga ali ga je par puta i liznula i stavila u usta uz komentar da časti jer sam fin, pristojan, normalan, ručno me dokrajčila. Trajalo je sve ukupno 45,50 min. Poljubac i ispratila me sa osmehom. Sledeći put sam platio 10000 za tantru i sve je bilo isto sem što ovog puta ke prelazila stalno gola preko mene, vatao sam je svuda pa i dole, sad već i pušenje dobijam i na sve to stavila kondom, ona mene pojebala i to kvalitetnom kaubojkom, svrš u kondom. Zajedno se istuširali, vatali još malo pod tušem, pozdrav uz osmeh i priču da sam joj prijao i da me zato častila. Zatrovan raznim lošim iskustvima dvoumim se da li je samo navlakuša proračunata da se primim i češće dolazim ili je stvarno tako, ne znam ali meni je i te kako legla njena energija, seksipil i to kurvanjsko od početka, do kraja ponašanje.Srecna nova godina svima, sve najbolje!
Jel mozda neko bio kod ove, kakvi su utisci?
![]()
Kod mene ili kod vas | Seksi Adresar - Licni Kontakti
EROTSKA MASAZA U BRACE JERKOVICU OD 09-21H Relax masaza u traju od 30 min 6000din Masaza prostate uz relax masazu 10.000 Tantra masaza 10.000 w Sex 30min kod mene 100e Sat 200 Whatssap kontakt na broj 0637674176seksi-adresar.co
Pa da, ispalo je još bolje.Sta te briga bar je Sofija odradila sta si trazio![]()
Poznajem je licno jer je kao klinka zivela u Jerkovicu u blejali smo varili buksne godinama i imala je uvek te kurvinske nagone da nas u drustvu napada pipka stipka i vata..onda smo se svi razisli kao drustvo i pocela da se bavi ovim poslom sto sam ja po ponasanju i ocekivao da ce kad tad da bude na oglasima kad odraste..ima cak i 2 ili 3 sestre i burazera..a sto se tice izgleda mala je uvek bila top.Ja sam bio, 2 puta. Ovako, ako ukucate njen broj na google, brdo oglasa sa njenim slikama imate. Jebozovna crnka, veće guze i dobrih sisa, sa nekim kg viška koji njoj stoje, oba puta je bila pozitivna, raspoložena. Prvi put se dogovorili za masazu erotsku. Dočekala me samo u peškiru, seli, ispušili po cigaru, došao sam istuširan ali pošto mi je ponudila zajedničko tuširanje, pristao sam uz mišljenje, to je fora od pola sata da me izvaćari na vremenu ali sam se prevario. Pod tušem 5 minuta uz maženje, izašli i prešli u sobu na krevet, mazila me svuda i kao masirala brzo me okrenula, drkala ga ali ga je par puta i liznula i stavila u usta uz komentar da časti jer sam fin, pristojan, normalan, ručno me dokrajčila. Trajalo je sve ukupno 45,50 min. Poljubac i ispratila me sa osmehom. Sledeći put sam platio 10000 za tantru i sve je bilo isto sem što ovog puta ke prelazila stalno gola preko mene, vatao sam je svuda pa i dole, sad već i pušenje dobijam i na sve to stavila kondom, ona mene pojebala i to kvalitetnom kaubojkom, svrš u kondom. Zajedno se istuširali, vatali još malo pod tušem, pozdrav uz osmeh i priču da sam joj prijao i da me zato častila. Zatrovan raznim lošim iskustvima dvoumim se da li je samo navlakuša proračunata da se primim i češće dolazim ili je stvarno tako, ne znam ali meni je i te kako legla njena energija, seksipil i to kurvanjsko od početka, do kraja ponašanje.
Ja nju merkam još dok je radila masažu u spa intimu na Nbgd ali me taj spa odbijao uvek i nije mi se dalo tamo dok nije imala svoj oglas privatno kod nje. Drago mi je što sam čekao jer imam baš pozitivne utiske, neočekivano predobro.Poznajem je licno jer je kao klinka zivela u Jerkovicu u blejali smo varili buksne godinama i imala je uvek te kurvinske nagone da nas u drustvu napada pipka stipka i vata..onda smo se svi razisli kao drustvo i pocela da se bavi ovim poslom sto sam ja po ponasanju i ocekivao da ce kad tad da bude na oglasima kad odraste..ima cak i 2 ili 3 sestre i burazera..a sto se tice izgleda mala je uvek bila top.
Razumem te skroz, ali možda ako se predomisliš, bude i to da budeš povlašćen i gratis radiš nešto što mi ostali plaćamo, pa mi tebi da zavidimoJa je znam eto kao klinku jos i tad je bila cak i lepsa i prirodnija...sad kad joj vidim slike sva se nesto napumpala naduvala i izoblicila ali je izgledala uvek top i zgodna..i luda je bila skroz onako pozitivna..isli bre i na adu..zamalo i u vezu da udjem sa njom ali me ponasanje odbilo jer se videlo da ce biti na oglasima i onda gubljenje vremena..zao mi sto je bar nisam jebo kad sam mogao a sad me iskreno blam da joj se pojavim kapiram da bi joj bilo trulo da me vidi kao sto je i meni trulo da odem jer je znamtako da blago vama zavidim vam sto mozete da odete
![]()
jel sofija iz rakovice ona crnka kod balasevicaPre oko 15 dana sam zakazao kod nje. Došao sam na adresu u dogovoreno vreme, ali mi je otvorila neka druga žena koja me je napala i rekla da ova (Sanja) tu više ne živi nego da je 'gore kod oca.' Nakon toga sam je zvao bezbroj puta u narednih sat vremena i nije mi se javila. Kad sam shvatio da me je definitivno ispalila zvao sam Sofiju iz Rakovice (37 godina) koja se odmah javila. Pitala me je kad mogu doći, rekoh za 2-3 sata. Reče mi kad stignem na određenu lokaciju da je zovnem i tada će mi dati adresu, tako je i bilo. Sofija dobro puši (bez kondoma).![]()
Ta crnka kod Balaševića je Ana, bio sam par puta, ona nema oglas, zadnji put bio mart, april i rekao sam sebi nikad više. Katastrofa koja je sve gora. Pre par godina isto bila loša, ali rekoh ajde, možda bude bolje ako još koji put odem a i tada se pogodilo da sam u teranju a sve imale neke termine užas ili se nisu javljale pa ajde, zadnja ona na spisku, daj šta daš. Krš ona, krš usluga, krš smeštaj sa dzukelom u toaletu pa nemaš higijene ni pre ni posle. Cene kako joj dune variraju. Vlažne maramice i sebi i tebi a usluga, vredi kao da si otišao da one ispod plavog mosta preplatiš,ma užas.jel sofija iz rakovice ona crnka kod balasevica
Ovo je Sofija iz Rakovice https://seksi-adresar.co/ad/nezaboravno-druzenje-sa-sofijomrakova-bgd/jel sofija iz rakovice ona crnka kod balasevica
dva put ugovarao i dva put me blok na dva broja,dogovorili se za termin kad sam je pozvao,neka mi se deca javila neki narkomani,pozovem za 15 minuta javi mi se ona kao da je pijana,nešto ne povezano prica.odustaoOvo je Sofija iz Rakovice https://seksi-adresar.co/ad/nezaboravno-druzenje-sa-sofijomrakova-bgd/
Dopušta da joj se svrši u usta.Pitala me hoću li da mi puši sa kondomom ili bez njega, rekoh naravno bez.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|