SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sad tesko vjerovatno roxana, i neke tu mozda poznatije cure,meni tetka irina ne na dnije gledala nogo drugi put nisam ni moga svrsit bilo mi je žaj više😛 nakon sta sam svrsia prvi put opet ga nastavila pusit ( gleda ti vrijeme bez obzira na svrsavanje). Al uglavnom to pitas njih pri dogovoru, ne nas🤷‍♂️

Nisam moga nac nikoju u 4 ipo danas otišao u neke u fra boninoj i aj ono nije loša na prvu ali puno operacija u čudnih oziljaka( stra me pomislit ) uglavnom do mene je bilo jer sam se smaza i nije mi se moga dignut

Ono ima mota puši trudi se ali di je puklo uzea pola sata nakon 10 m zvoni alarm da iman 5 minuta ,,, kazem vrime leti
Ona yes yea 5 minuta i kurac tek sam joj kasnije objasnila da je od ulaska do kraja peoslo 15 min
Isprike da je falila kriv alarm malo agencija dobija nazad 30 e za kojw me boli k

Vjerojatno bi se natezati još jer je do mene bilo ali opet di ima bolje njima ,,, budala platim i ne jebe

Uglavnom na prvu top ali puno mana i upitno je sta je i ko je

I da ne spominjem da sam srea kolegu ista rezervacija momka bilo neugodno pa je odusta cak sam mu se ponudija da on ode jbmti nije tija

Uglavnom sretna nova meni je počela s bacanjem para u vitar

Sutra novi pokušaj

Ograničenja sam budet na 2 k za kurve i k ,,,, bit ce sriceee

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh