SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Vi koji koristite drugi broj, jel imat tarifu na njemu ili kako trosite promet na njemu? Placan vec dosta misecno za moj glavni broj neda mi se tarifu i za taj zamjenski iskreno,za par poziva misecno.

Vi koji koristite drugi broj, jel imat tarifu na njemu ili kako trosite promet na njemu? Placan vec dosta misecno za moj glavni broj neda mi se tarifu i za taj zamjenski iskreno,za par poziva misecno.
Uzmi Tomato ili Bonbon, to je 4-6€ mjesečno. Odabere se tarifa mala od 4000 jedinica i nadoplati se s bonom svakih 30 dana, a može i kasnije pa onda uključe...

Ljudi evo prije sam ima neki drugi nick ali dugo me nije bilo pa eto zelim pomoć svojim sugrađanima i suborcima

Izbjegavati ulicu slobode i omisku i doli kraj menze studentske u gradu.
Ne znam kako i sta ali ženske nemaju veze s curama na slikama cak neke nebi jeba da one meni plate koliko su ispod prosjeka .
Valjda idu na opciju a već smo došli napaljeni i ko ce sad tražit dalje ali ovo u st je uzas
Samo ovih par provjerenih i to je .

Ljudi evo prije sam ima neki drugi nick ali dugo me nije bilo pa eto zelim pomoć svojim sugrađanima i suborcima

Izbjegavati ulicu slobode i omisku i doli kraj menze studentske u gradu.
Ne znam kako i sta ali ženske nemaju veze s curama na slikama cak neke nebi jeba da one meni plate koliko su ispod prosjeka .
Valjda idu na opciju a već smo došli napaljeni i ko ce sad tražit dalje ali ovo u st je uzas
Samo ovih par provjerenih i to je .
Za početak onda reci koji ti je bia prosli nick

A za ovo dalje,stavi linkove od tih cura koje si kontaktira,tj koje su fejk😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh