Brate![]()
Deluje mi da su ovo Kinezi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate![]()
pa to je samo drkanje ja pitao za pušenje sada kaze ne radi?Evo sad sam bio na jednoj super masaži. Masaža se zove Grešni dodirAdresa Makenzijeva 81. Klinka je full gradjena. Sise male ali guzaa nije bomba nego granata. Cena 60e
Pa ko voli neka izvoli.
Tel 0621981247
Mislim da jesu , nesta nemam volju da chekiramBrate
Deluje mi da su ovo Kinezi![]()
Ne visepa to je samo drkanje ja pitao za pušenje sada kaze ne radi?
plavusa neka na profilnoj kineska slova? koja to bese kurva?+84 33 841 3066 wa
Brate kineziplavusa neka na profilnoj kineska slova? koja to bese kurva?
I sigurno je da će mala krenuti pre ili kasnije da se trpa za pare, ali jbg trenutno nećeNe vise
Sa mala hoće vise ubila bi se od para
Al jbg
jel daje da se dira dole?I sigurno je da će mala krenuti pre ili kasnije da se trpa za pare, ali jbg trenutno neće
Ja sam bio jednom i mala zaista izgleda top, kita mi se digla čim sam je vide u otvorenom bade mantilu i tangama kad sam ušao.
Ali masaža je njesra realno i drk otalja
Pa ko samo želi da pljune 7 somica da opipa dobru pickicu…
I jel daje da joj se svrsi po telu?I sigurno je da će mala krenuti pre ili kasnije da se trpa za pare, ali jbg trenutno neće
Ja sam bio jednom i mala zaista izgleda top, kita mi se digla čim sam je vide u otvorenom bade mantilu i tangama kad sam ušao.
Ali masaža je njesra realno i drk otalja
Pa ko samo želi da pljune 7 somica da opipa dobru pickicu…
Ne daI jel daje da joj se svrsi po telu?
pitao jel moze na sise kaze daNe da
I ne da dole
Svugde ostalo može
Obična masažaNeftis neko i kakva je Iva?
Sedi kući i izdrkaj sam sebi.Pozdrav saborci...Isao bih po prvi put na happy masazu. Zanima me kvalitetna usluga, da higijena bude na nivou, da maserka bude vitka, i da dozvoljava da se dira. Vidim da ima dosta promena, neki saloni se zatvaraju novi se pojavljuju... sta preporucujete?
Iskreno Ana ili Mia iz Aurora salonaPozdrav saborci...Isao bih po prvi put na happy masazu. Zanima me kvalitetna usluga, da higijena bude na nivou, da maserka bude vitka, i da dozvoljava da se dira. Vidim da ima dosta promena, neki saloni se zatvaraju novi se pojavljuju... sta preporucujete?
Slažem se skroz i nadovezao bih se, mnogi su ovde spominjali Auroru, mogu samo da potvrdim da sam bio sigurno 15-ak puta, obe devojke su super, prijatne mačkice koje lepo masiraju, maze, drkaju. Posle dugo vremena su malo podigle cenu, ništa strašno za 1000 više nego pre, ali zato nema natezanja niti očekivanja sem što je zagarantovana lepa ručna završnica i na fin način moguće ih je dodirivati bez uvlačenja ruku u gaćice itd. Čisto, kulturno, lepo.Iskreno Ana ili Mia iz Aurora salona
broj: 061 6841 437
Ovde, barem ja, nisam dobio nikad ništa sem prave kvalitetne masaže. Imaju par salona, kod Slavije i u Zdravka Čelara. Sve su ribe ok, možda Jami kubanka se meni svidela više ali uz pokušaje, nudjenje, sve na fino, pričali i na temu erotske masaže, ništa. Barem meni. Ko očekuje više, preskočiti.Pozsrav kolege, da li je neko bio i kakva su iskustva? Hvalaa
![]()
Centar Relax
U proverenom salonu u centru grada nudimo više vrsta masaža: relax, sportska, terapeutska, kraljevska, gazenje. Ljubazne maserke sa iskustvom pomoci će Vamwww.halooglasi.com
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|