Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probajte preko stranice HAER.APP.Tamo ima dosta zena (cura).Samo,OPREZ!!!!! Kao na svim takovim stranicama.Lp, iz Osijeka sam , imam 25 godina, udana sam ali bi sam, nažalost nemam svoj prostor, a velika mi želja da probam s curom sex , lizanje, prstenjačenje, pa čak i s igračkicama.. Ako ima koja neka se slobodno javi, jer dosad samo muškarci se jave ..
Možeš i meni poslati kontakt za tako nešto? Hvala...upravo kolegici posalo link na pb jedne profesionalke iz Harkany koja je trenutno aktivna i bi. Dalje kolegici ne mogu pomoći, jer ne znam niti za jednu koja ja lesb/bi, a da nije profesionalka.
...trenutno nema ništa blizu Osijeku u Mađarskoj. U tim malim mjestima ponuda (npr. i cura za curu) nije konstantna kao u većim ili velikim gradovima tamo, npr. Pećuh. Prati ponudu na www.rosszlanyok.hu, Osijeku najbliža županija je njihova županija Baranya. Čim opaziš jednu, kontaktiraj nju; jer kako rekao u tim malim mjestima seks-radnice "rotiraju", često budu samo 3-4 dana i onda opet na nekom drugom mjestu odn. većem mjestu/gradu. Ako si za FFM možemo probati organizirati...ili mi se javi u pp...Možeš i meni poslati kontakt za tako nešto? Hvala
...eo ova aktivna u Pećuhu radi i sa ženama, ima 7 pozitivnih recenzija (koliko na brzinu vidio sve muškarci njoj upisali poz. rec.). Stavljam samo zato njezin profil javno, zato što se njoj ne vidi lice, pa ostaje anonimno:...trenutno nema ništa blizu Osijeku u Mađarskoj. U tim malim mjestima ponuda (npr. i cura za curu) nije konstantna kao u većim ili velikim gradovima tamo, npr. Pećuh. Prati ponudu na www.rosszlanyok.hu, Osijeku najbliža županija je njihova županija Baranya. Čim opaziš jednu, kontaktiraj nju; jer kako rekao u tim malim mjestima seks-radnice "rotiraju", često budu samo 3-4 dana i onda opet na nekom drugom mjestu odn. većem mjestu/gradu. Ako si za FFM možemo probati organizirati...ili mi se javi u pp...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|