RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Ekipa koju bi od ovih što su trenutno u Ri preporučili za GFE, znači pravo žvaljenje i sve što ide uz to?!

Za koje smo uopće sigurni da su to baš te sa slika?

Jel netko bio kod ove, vidim nije cesto u rijeci
Slonić tonić. Cca 100kg
Veseli slonić tonić, dodao bih. Tko voli bbw sa velikim sisama naprijed, ostali stoj! 😁

Žena je vesela, nasmijana, brbljiva. Slike u oglasu su njene, tako da što vidiš, to dobiješ. Akcija je ok, trudi se. Dolje je dosta uska.
Ponovio bih, najviše zbog veselog i vedrog pristupa.
Sutra odlazi, ali vraća se za cca 2 tjedna.

Veseli slonić tonić, dodao bih. Tko voli bbw sa velikim sisama naprijed, ostali stoj! 😁

Žena je vesela, nasmijana, brbljiva. Slike u oglasu su njene, tako da što vidiš, to dobiješ. Akcija je ok, trudi se. Dolje je dosta uska.
Koja cijena je bila?

BBW sa ogromnim prirodnim cicama su rijetkost, znam samo za onu luđakinju Mare i onu Kiki ili kako se već zvala što je znala dolazit u Ri ali ta je bila užas pa bi ovo možda trebalo probat. Rekao bih po slikama da ima koju godinu, koliko ima godina ovako po nekoj tvojoj slobodnoj procjeni? Jel u licu ok, liči na nešto? Čista, mirišljava, dočeka sređena ili ništa od navedenog? Gdje ima prostor?

BBW sa ogromnim prirodnim cicama su rijetkost, znam samo za onu luđakinju Mare i onu Kiki ili kako se već zvala što je znala dolazit u Ri ali ta je bila užas pa bi ovo možda trebalo probat. Rekao bih po slikama da ima koju godinu, koliko ima godina ovako po nekoj tvojoj slobodnoj procjeni? Jel u licu ok, liči na nešto? Čista, mirišljava, dočeka sređena ili ništa od navedenog? Gdje ima prostor?

Po fizičkoj konstituciji je slična Kiki, ali Kiki je mrtvo puhalo. Kao da jebeš panj. Ova je dosta aktivna. Vodi, ali hoće poslušat i tvoje želje. Ponudi tuš prije i poslije. Apartman uredan, dobro uređen.
U licu je tako-tako. Ni ružna ni zgodna, ali mi je simpatična tako sva nasmijana. Čista, uredna, depilirana skroz. Nemam pojma u čemu me dočekala, jer dok sam se okrenuo, skinuo jaknu, ona je već bila gola na krevetu. To mi se ne sviđa baš, jer volim kada joj ja skidam dio po dio odjeće, ali bilo mi glupo reć: ajde se sad oblači natrag. 😁
Mogla bi imat 42 godine, kao što piše u oglasu. Lokacija Krimeja.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh