Zvuči neverovatno. Odlična je gospodja, vidi pa javi iskustvoOvo ili predobro reziras ili stvarno ubija zena... Nisam nigde pronasao iskustva sa njom. Hteo sam par puta da odem al nesto me nije vuklo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuči neverovatno. Odlična je gospodja, vidi pa javi iskustvoOvo ili predobro reziras ili stvarno ubija zena... Nisam nigde pronasao iskustva sa njom. Hteo sam par puta da odem al nesto me nije vuklo
Ja bio sa ovom u Novom Sadu pre 2 godine:Dajte proverene do 50 evra, pušenje i ako može seks (nije presudno)
Istina, plus nabifla cenu preko telefona, a kad dodješ pita "šta sam ti rekla? koja je cena?" tu mozeš za manje lagano, ali ne vredi uopšte,. Drugarica je dosta bolja, malo masnija, ali se jebe super, a cena joj je još jača, za ciganku koja je radjala, too much. Najgore je što ih zabole dal ćeš u isto vreme da dodješ kad kolega dodje kod druge.Ciganstura kakve si nekad mogao naci ispod Pančevačkog mosta. Taj nivo
kakva je higijena njih,i smeštaja,ako nisu narkomanke i ako je ok higijena,šta fali ako su ganke,pušenje sa ili bez kondoma,svršavanje gde može itd,napisi nam neko tvoje iskustvo,dal gledaju samo da ti na brzinu maknu lovu il te tretiraju kao nekog ko ce se vratit na reprizu kod njihIstina, plus nabifla cenu preko telefona, a kad dodješ pita "šta sam ti rekla? koja je cena?" tu mozeš za manje lagano, ali ne vredi uopšte,. Drugarica je dosta bolja, malo masnija, ali se jebe super, a cena joj je još jača, za ciganku koja je radjala, too much. Najgore je što ih zabole dal ćeš u isto vreme da dodješ kad kolega dodje kod druge.
I mene ona zanima. Nije je bilo neko vreme. Jel ima još neko ovde iskustva sa njom?Ja bio sa ovom u Novom Sadu pre 2 godine:
50 evra pola sata, sasvim je korektna. Mozda cu opet ovaj vikend.
Mada nije jednako dobra kao Brazilke koje su 100 evra.
Cigančica, mala, ravna, ne baš uredna.Poz svaleri bio neko kod https://seksi-adresar.co/oglas/vasa-jana-/
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|