Pa zar mislis da one ne citaju komentareAna iz Aurore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar mislis da one ne citaju komentareAna iz Aurore?
Ako je Ana iz Aurore da ne zovem onda više.Pa zar mislis da one ne citaju komentare![]()
Koliko sam skapirao ana iz neftisa.Ako je Ana iz Aurore da ne zovem onda više.
I meni se desilo a vise puta zakazem kod jedne a pojavi se skroz neka treca .Prvo nije Ana, nego Silvana. A drugo oterao sam je u kurac.Žena 3 puta mi zakazuje masazu, ja dodjem kaže zauzeto nešto sam pogrešila. Žena je totalna budala. Glumi mafiju, a pojma nema ni očemu. Kao ne zna šta se radi u salonu. Zato više tamo i ne idem.
Javljaj kako je biloKakva su vam skorasnja iskustva sa Melodi. Evo idem za pola sata, da vidim sta ima novo nisam bio god dana sigurno
To mi ne smeta volim mršvice, nego šta sve može da se dobije od nje!Mršava kao grana![]()
Masaža, drk i oralTo mi ne smeta volim mršvice, nego šta sve može da se dobije od nje!
Brate, jel moguće daAj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|