Meni odgovorio privat šta pišem sranja sad tu muljator teški zaobiđite ga u širokom luku.Čini se da je ovo istina. Od mene dobio broj a za uzvrat niš ni da bi odg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni odgovorio privat šta pišem sranja sad tu muljator teški zaobiđite ga u širokom luku.Čini se da je ovo istina. Od mene dobio broj a za uzvrat niš ni da bi odg
ma nije to ta. to su ovi kaj se oglasavaju na oglasniku i traze 500 e za soping![]()
Pozdrav
22.11 sam u vž sa smještajem
Stari sam forumaš,živim u istri te eto ako ima netko nešto za preporučit da se osladim kad u varaždinu bio bih zahvalan
Nisam za natezanja,nit plačanje za broj
Molim javljanje privatno
A eto ako kojim slučajem ovo čita neka dama,javi se,nećeš požalit...
Hvala
Kaj buš s njom ženska oće 300e za jen seks a niš posebno. Trebala bi bit zadovoljna s 100Vecer. Ima tko broj od sandreje
Kaj buš s njom ženska oće 300e za jen seks a niš posebno. Trebala bi bit zadovoljna s 100
100?Kaj buš s njom ženska oće 300e za jen seks a niš posebno. Trebala bi bit zadovoljna s 100
Pa da, mislim da malo pretjeruje sa 100100?
Misliš.. 10?
Kako izgleda Nevenka?Jučer bio kod Nevenke iz Puščina moram priznati nisam požalio
Ma sve fake. Nema opće volje nit pokušavat niš više. Čini se oke kaže keš dodes na adresu trazi uplatu da side. Vjerojatno sve muški. Jednom sam napisao pa kaj je tak glup više ljudi ne nasjedaju na to i odgovorio mi dok je ovaca bit će i vune i obrisal. Ma niš to sve tu bljekJel bio tko mozda s nekom sa EGE Vz? Vidim da ima nesto sad.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|