ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz,
Sta se tice Melise sa plavog.

Podsjeca me na Mallory ako je netko bio znati ce...

Ono cura je mlada 22 god, ali ima sig 90 kila, stomak salo koje dobrano visi, sise male vise, faca onako ni priblizno sa slike, i ima neke zube ruzne...

Neebih ponovio ni preporucio, ne stoji joj sve to skupa toliko lose jer je visoka ali nebi preporucio.

Tusiranje obavezno cim dodes, dogovorio masazu i sex, nista kratko popusila i malo se igrala, promjenili tri poze... jedva svrsio, ponudila masazu poslije leđa i to je to..

Bilo je i gorih, ali ne preporucujem..

Razumije hrv ali prica eng.

Lokacija je zadarska 5, upises sifru udes i odjvojeni apartmani ali nema nikog nigdje okej je.
Meni na slikama djeluje seksipilno, steta . Znao sam da je malo jaca, ali da ima 90 kila to je puno cak i ako je visoka, ovo za salo, zube, sise I lice nisam znao. Ocito ne propustam bog zna doduse ionako nema plan doci u Zagreb. Nazalost jako malo Cehinja ima u Hrvatskoj a I to je sve lose, a znam da tamo ima puno jako lijepih zena. Nista morati cu I dalje samo na latine koje po izgledu bar dosad na koje sam naletio najdalje dolaze do ocjene 8 od 10 po izgledu.

meni čak i ne smeta debljina, ajmo reci ok mi je, ako baš nije grda....čista mora niti to mi je pod moranje....i naravno pristup, ponasanje....nervoze, hladnoća, mrzovoljne ribe to više ne mogu nikako, žali Bože para za takve!!
Ja sam kontaktirao jednu Čehinju dok je bila u Zagrebu i glas je bio toliko grub i neprivlačan da me odmah prošla volja za seksom, jebiga ima puno zgodnih Čehinja u ovoj branši, ali nikako da se neka takva kod nas pojavi.

Ja sam kontaktirao jednu Čehinju dok je bila u Zagrebu i glas je bio toliko grub i neprivlačan da me odmah prošla volja za seksom, jebiga ima puno zgodnih Čehinja u ovoj branši, ali nikako da se neka takva kod nas pojavi.
može biti najzgodnija na svijetu zena nebitno koje nacije bila, ako bi se hebala da joj ne udje , ako bi samo pare a zauzvrat nula bodova onda jebes takve " ljepotice " ... takve pune sebe, mrzovoljke ne zaslužuju nase novce ni nase vrijeme

Bio kod cure i imao katastrofa uslugu
Jer je cura bila bolesna ali je glumila da je ok....
Dođem kod cure sve ok ali Kaže polako jer se boji buke zbog susjeda i cijelo vrijeme tijekom sexa me stišivala užas
Platio sam joj 1 h 200 i dao 50 za završetak u usta i kažem evo ti još 50 da na kraju malo popričamo ali sve je krenulo nizbrdo jer zbog straha od buke i što je bila bolesna nije bilo ok od nje ni malo ocjena 5 od 10 ali nije moja preporuka ja je više ne posjetim

Jucer zvao prvi put oglas Ana Kovač, na telefonu zvuči nezainteresirana i hladna, a i u recenzijama kaze neki kolega da je odma odustao jer je cura navodno bezobrazna i hladna na telefon, a kad ono uživo topla i vedra cura...samo tako ljeno priča na telefon i pa si pomisliš koji mi kurac ovo treba čim se javi...ali nikad neznaš šta če te dočekat uživo 😅

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh