Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš li koju da je OK u istočnom dijelu grada?Koliko si plaćao?
Dečko , ovdje se traže kurve koje se plaćaju . Jebe se njima , jesi li ti visok , lijep i plav ko Dinamo . Ako imaš 100!Eur u džepu , će da jebes , ako nemas , će da drkas i razvijaš tu svoju mušku desnicu.Pozdrav, visok mladi stasiti decko od 29 godina u Zagrebu traži žene u kasnim 30im pa sve do cca 55. Zanimaju me starije milfe, prirodne, mogu biti i deblje i da li ima ijedna za masažu od cca 45 ili 50ak godina i da je prirodna? Ako ima, posaljite mi kontakt, broj mobitela, mail ili link na kojem je dostupna. Hvala . Također, slobodno se javite na ovaj profil u inbox.
Platio bi ja, nije problem, to se i podrazumijevaDečko , ovdje se traže kurve koje se plaćaju . Jebe se njima , jesi li ti visok , lijep i plav ko Dinamo . Ako imaš 100!Eur u džepu , će da jebes , ako nemas , će da drkas i razvijaš tu svoju mušku desnicu.
Uzmi si malo vremena i pročitaj forum , ne ispadaj smiješan , smije ti se celi Balkan .
Samo 100??Dečko , ovdje se traže kurve koje se plaćaju . Jebe se njima , jesi li ti visok , lijep i plav ko Dinamo . Ako imaš 100!Eur u džepu , će da jebes , ako nemas , će da drkas i razvijaš tu svoju mušku desnicu.
Uzmi si malo vremena i pročitaj forum , ne ispadaj smiješan , smije ti se celi Balkan .
Ona ima malo vise od 45+ , a ovo je preseravanje . Imate dobre cure već za 60-70 .Danas cuo da teta maja trazi 200 e za pola sata.
Stvarno moras biti debos dati tolko za zenu 45g bez cica na stranu kaj se ok tuca al ovo je pljuvanje.
Bilo je 100 prije koji danDanas cuo da teta maja trazi 200 e za pola sata.
Stvarno moras biti debos dati tolko za zenu 45g bez cica na stranu kaj se ok tuca al ovo je pljuvanje.
Koliko traži Maja -Zagorska ? Koliko traži Tea - Kruge ? Koliko tazi Ana (cao) ? Koliko traži Tea ( ljubav na selu ) ?Danas cuo da teta maja trazi 200 e za pola sata.
A da ne kažem koliko traže jedne od najboljih i najpametnijih cura ovdje , recimo Ana Rudes .Koliko traži Maja -Zagorska ? Koliko traži Tea - Kruge ? Koliko tazi Ana (cao) ? Koliko traži Tea ( ljubav na selu ) ?
Ima neko kontakt od Ane? Znam da je mijenjala brojA da ne kažem koliko traže jedne od najboljih i najpametnijih cura ovdje , recimo Ana Rudes .
Koje?Ona ima malo vise od 45+ , a ovo je preseravanje . Imate dobre cure već za 60-70 .
Kojoj ?Ima netko kontakt od one mlade ukrajinke o kojoj se pisalo pred par mjeseci?
Mislim da nije više dostupnaKojoj ?
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|