Inace ne pisem recenzije ali..
Bio danas 1 h,
Engleski osnovno zna se sporazumit i nista van tog okvira
Cura nije sa slika kaze da je Rumunjka…,
Ipak odlucujem ostati jer je u faci okej, malo jaca (ima stomak),
-Ljubit se ne zeli
- tijekom odnosa cini se dosta distancirana
-pusenje u pocetku lose kasnije kao da se krenula truditi ali nije nista specijalno
-akcija pokreti robotski nista specijalno
Nakon 25/30 min akcije daje prijedlog da predjemo na kauc da jase prelazimo na kauc i tu nakon 5 min ona odjednom staje ustaje se ono poveca kolicina krvi je izasla iz nje ja tu gubim interes i dajem prijedlog da me ostalih 30 min masira ona pristaje.
masaza nista specijalno mobitel joj zvoni u 3 navrata ona se ispricava kaze da ju brat zove jos jednom odlazi u wc vraca se nazad masira jos malo pita dali zelim barem pusenje odbijam na kraju odlazim 15 min ranije jer nije vrijedilo ostajati(povremeno u masazi uzme mobitel jednom rukom masira drugom cacka po mobitelu), ona se ispricava.
U globalu iskustvo koje ne bih htio ponoviti pa preporuka da izbjegavate

Bio danas 1 h,
Engleski osnovno zna se sporazumit i nista van tog okvira
Cura nije sa slika kaze da je Rumunjka…,
Ipak odlucujem ostati jer je u faci okej, malo jaca (ima stomak),
-Ljubit se ne zeli
- tijekom odnosa cini se dosta distancirana
-pusenje u pocetku lose kasnije kao da se krenula truditi ali nije nista specijalno
-akcija pokreti robotski nista specijalno
Nakon 25/30 min akcije daje prijedlog da predjemo na kauc da jase prelazimo na kauc i tu nakon 5 min ona odjednom staje ustaje se ono poveca kolicina krvi je izasla iz nje ja tu gubim interes i dajem prijedlog da me ostalih 30 min masira ona pristaje.
masaza nista specijalno mobitel joj zvoni u 3 navrata ona se ispricava kaze da ju brat zove jos jednom odlazi u wc vraca se nazad masira jos malo pita dali zelim barem pusenje odbijam na kraju odlazim 15 min ranije jer nije vrijedilo ostajati(povremeno u masazi uzme mobitel jednom rukom masira drugom cacka po mobitelu), ona se ispricava.
U globalu iskustvo koje ne bih htio ponoviti pa preporuka da izbjegavate