Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno ću je kontaktirati ovih dana. Karaću nešto iduće nedelje sigurno, samo još nisam odlučio koju, ima 5-6 kandidatkinja.izgleda odlicno... ako nisu fake slike.. javinam brat, sta si uradio ovde.
Izvini, onda sam omasio za tag, neko je pitao za Tinu i OF.Znam kakva je Tina bio sam kod nje. Ali nije mi spominjala da voli ribe pa zato pitam. Ako nema lezbo akcije nije to to
A kakvo joj je licekad nisi ni ušao.?
dobro, kome se svidka samo napred. meni ne, ni tada. ni sada. za 150 jebes mnogooogo jace ribe... barem ja sam.
@Atenza ))Da li Adel puši po prirodu?
Koliko dugo još možeš ostati sa njom ako dovedeš prirodu?
pisao na inboxMalo nevezano za temu... Jel ima neko iskustva sa cuckold scenom. Nešto za preporuku? Može i u inboks da mi piše...
za druge strane, da budemo realni na SA ima naravno i mnnnnooooogo losije karikature... ko voli.. neka radi.dobro, kome se svidka samo napred. meni ne, ni tada. ni sada. za 150 jebes mnogooogo jace ribe... barem ja sam.
meni se nije svidela.. i rekao.. nece moci.. i otiso.
Može i meni preporuka za cuckoldpisao na inbox
Izvini ne videh, da.
Hoće anal?Bio sam sa njom pre neki dan. Fantasticna je. Jebe se fenomenalno i uziva u svemu.
IstaNe znam da li je ovaj oglas Plavusa 1976 i ona sto se sad zove Najbolja 1976 ja mislim, ista osoba u pitanju? Jel to ta? Poklapa se sve, samo dva oglasa pod razlicitim imenima
Hvala na odgovoru. Posjetila sam Adele i Alice. Adele je nekoliko puta žurila, ali se onda "ispravila" tokom narednih sastanaka))Izvini ne videh, da.
Pa iskreno ne znam, ne verujem da je to kao određeno, par puta sam bas zablejao posle sa obe, a par puta je bila u žurbi, kontam da je vikendom gužva
Nije njima do druženja sem ako ne ubodes momenat, to je super.
meni je rekla da radi.. za 200 komplett... znaci i anal.Hoće anal?
jokaa 100 pct. lazov!. znaci 100! sve sta je online pa uzivo su ultra prevare.Jel bio neko kod nekih od navedenih,ili da li imate preporuke 20-30 godina moze i strankinje,da je dobar oral
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|