Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si bolestan![]()
Causes, symptoms, and treatment of genital tuberculosis
Genital tuberculosis is a sexually transmitted infection that can affect both men and women. Here are its causes, symptoms, and treatmentsaudigerman.com
![]()
![]()
![]()
Stara zena bas al aki si zagorio i ako te to lozi odes i otresesAko je neko bio kod ove iz Zenice milf 0603132847 da kaze iskustvo , cini se ok !
Ima starka druze al ima kuka dostIma li neko neku iz Zenice, nebitne godine, da mi posalje kontakt u pp, hitnoooo
PratimIma li ko broj od Jasne iz Doboja?
Ma nesto petlja pisao sam joj ja i kad sam rekao eto me za pola sata, onda kao dodji sutra. Na kovacicima jeJel iko bio kod ove crnke u Sarajevu sto je, ako je neko bio moze iskustvo, nest mi cejf probat i sa crnkom al ako nije nest ok da ne dolazim u sarajevo, cini mi se Lorena se zove na oglasu dal je iz Portugala nez
45 god ima.... Mislis da je to staro???Stara zena bas al aki si zagorio i ako te to lozi odes i otreses
Ne mislimo na istu, ova od 45 je neljubazna bas, pola sata trazi 200 i plus moras hotel nac i platit realno ne vrijedi pogotov sto je neljubazna.45 god ima.... Mislis da je to staro???
45Ima starka druze al ima kuka dost
E za tu ne znam, znam z ovu sto sam pisao 45 god ima i preljubazna je bila i dok smo pisali dogovarali i dok smo bili na video call.... Ne znam za tvoje iskustvo sa njom. Vjerovatno ko se kako prema njoj postavi takva i ona.Ne mislimo na istu, ova od 45 je neljubazna bas, pola sata trazi 200 i plus moras hotel nac i platit realno ne vrijedi pogotov sto je neljubazna.
Ja sam mislio na gospođu koja ima stan blizu autobuske stanice ima minimum 65 sitnija i moze se i za 50-70 km odradit
DmNeka milf iz Sarajeva, ima li neko broj da je siguran
Jesil bio sa njom45
E za tu ne znam, znam z ovu sto sam pisao 45 god ima i preljubazna je bila i dok smo pisali dogovarali i dok smo bili na video call.... Ne znam za tvoje iskustvo sa njom. Vjerovatno ko se kako prema njoj postavi takva i ona.
Nisam onaj dan kad sam pisao imam dogovoreno za ujutroJesil bio sa njom
Bolje ti je zaobići… odronJeli iko bio kod ovih kineskinja u Mostaru. vrijedi li to išta
Javi brat iskustvo kakvo ti je biloNisam onaj dan kad sam pisao imam dogovoreno za ujutro
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|