Prika Frane
Well-known member
Slonlav je bio, kaze da je neodoljiva. Pitaj njega za više informacija.Nisan upucensamo me zanima jeli sve ok ako je neko bija vec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slonlav je bio, kaze da je neodoljiva. Pitaj njega za više informacija.Nisan upucensamo me zanima jeli sve ok ako je neko bija vec
Nemoj se borit protiv ljubavi. Prepusti se. Slonlav se zaljubia, al onda je iša kod drugih pa se oporavio.K valjda se necu zaljubit hahah.. Hvala za info![]()
Mislin da nećeš ni saznat jer se ne javlja na mobPiše u oglasu sex isključen. Sad ja neznam kakvu vrstu ona usluge nudi kad to piše.
Pa ugodne trenutke bez sexa. Priče o politici, modi, filmovima, društvene igre, gatanje itd.Piše u oglasu sex isključen. Sad ja neznam kakvu vrstu ona usluge nudi kad to piše.
Vitoria je jedna od najjacih igračica. Svi ju vole, legenda...
Samo da nije ona neka šema, priča, sex, zaljubljivanje, pa onda treba mi za stanarinu ili za ratu kredita ...Pa ugodne trenutke bez sexa. Priče o politici, modi, filmovima, društvene igre, gatanje itd.
Pa nije sve u sexu, to poslije dođe...
Je, istina jeVitoria je jedna od najjacih igračica. Svi ju vole, legenda...
Ovaj forum je poludio potpuno, spojio mi dva komentara, o Vitoriji i ovom oglasu za ugodne trenutkeSamo da nije ona neka šema, priča, sex, zaljubljivanje, pa onda treba mi za stanarinu ili za ratu kredita ...
Kažu da je u Istambulu sa dečkomJel ima netko info o Sofiji nedostupna je već duže
Je sjebano je nešto hackalo forumMože li itko objasnit šta se događa s forumom, ne može se gospa snaći
Ništa pajdo, jedino ako nešto nije danas novoga došlo nisam gledao.Jučer Ništa.Ima li išta u jebenoj makarskoj ljudi pomoc
Sjebani forum skroz. Recenzije su po datumima izmiješane...Može li itko objasnit šta se događa s forumom, ne može se gospa snaći
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|