Beograd Masaze - Review

Zna li ko sta o Pheri? Kaze 80/150eur: B2B, BJ, 69, itd (no anal). Ovo B2B bi mozda moglo biti zanimljivo?

Još jednom da vam skrenem pažnju za Aleksandru iz Tošinog Bunara. Devojka je jako ljubazna i prijatna, stan u kom radi je vrhunski, kao i higijena i njena lična higijena takođe. Dakle, nemojte biti debili, nije ona za svakog, morate biti kulturni sa njom, ne napadni. Meni je radila masažu sa grudima na podu dole, prelepo je bilo, plus završnica uz drkanje. Plus što su njene masaže savršene, ne znam ima li boljih u Beogradu, ima efekta dosta i lepo se čovek oseća. Mislim da ona ne može da ide u kategoriju kao sve ostale, ipak je ona nešto posebno. Zaista, masira ja mogu slobodno da kažem najbolje, to je moje mišljenje, a intimna zona plus masaža grudima je šlag na tortu.

Još jednom da vam skrenem pažnju za Aleksandru iz Tošinog Bunara. Devojka je jako ljubazna i prijatna, stan u kom radi je vrhunski, kao i higijena i njena lična higijena takođe. Dakle, nemojte biti debili, nije ona za svakog, morate biti kulturni sa njom, ne napadni. Meni je radila masažu sa grudima na podu dole, prelepo je bilo, plus završnica uz drkanje. Plus što su njene masaže savršene, ne znam ima li boljih u Beogradu, ima efekta dosta i lepo se čovek oseća. Mislim da ona ne može da ide u kategoriju kao sve ostale, ipak je ona nešto posebno. Zaista, masira ja mogu slobodno da kažem najbolje, to je moje mišljenje, a intimna zona plus masaža grudima je šlag na tortu.
Koliko te je to koštalo sve? I kako si trazio masazu na podu i drk? Zbog toga mi se najvise ide..
Deluje baš pristojno devojka ne bih da je uvredim..

Koliko te je to koštalo sve? I kako si trazio masazu na podu i drk? Zbog toga mi se najvise ide..
Deluje baš pristojno devojka ne bih da je uvredim..
10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno 🙂
Ja sam njen stari klijent, još dok je radila u gradu kod Vuka.
Ma devojka je odlična, ako ovo čita, šaljem joj ❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh