Mrtvo puhalo
Well-known member
To je problem sto je vecina njih prekratko na jednom mjestu. Ne mozemo postati redovni kod njih I biti vise od 2-3 puta kad naletimo na neki koja nam pase, kad se medjusobno kliknemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu joj prave ili silikoni? Meni je najbitnije da cura ispostuje dogovor. Znaci ako se ne cjenkam I platim dogovoreni iznos I ne trazim nista drugo od dogovorenih usluga onda zelim da se I ona tako posteno ponasa, a ne da mi krade vrijeme I pocne racunati vrijeme jos dok sam u haustoru kao npr. Luciana.Bilo bi mi drago da se vrati ne nađe se često tako mlada i još s voljom. Živi bili pa vidjeli...
Jbg krivo mi je što si popušio termin ako ništa drugo da čujem još nečije mišljenje.S duplim bukiranjem i takvim zajebavanjem se ni ne mora vracati.
Meni je i moje vrijeme dragocijeno.
Znaci moze biti najbolja usluga, najzgodnija zenska, zajebi me iednom nema me vise. Tak me i Jennyfer sjebala za termin. I nisam ni kod nje otisao.Jbg krivo mi je što si popušio termin ako ništa drugo da čujem još nečije mišljenje.
Ja sam ovaj put otišao preko tjedna pa vjerojatno izbjegnem udarne dane tko zna možda bih prošao kao i ti da je drugačije...
Silikoni za tako vitko tjelo možda mrvicu preveliki i ima ožiljke (mene osobno palii jer joj dobro stoji uz put) ono što me doduše buni što su okomiti a to bi upućivalo na to da je dala smanjivati titfuck je doduše dobar. Što se tiče vremena krene kad se skine/kad odeš pod tuš. Međutim bez obzira što sam ispucao sat bez posebnog požurivanja me pitala želim li probati svršiti drugi put. Usporedbe radi Tina koja se stvarno trudi nije me uspjela natjerati niti jednom (dugujem joj revanš sljedeći put kad dođe) a ova je daleko više divlja. Kao što rekoh žao mi je kolege jer vidim da je aktivan pa me zanimalo što ima za reći netko s više ovakvih utakmica u nogama. Tko zna možda mi se palica zaljubila u njezinu pičkuJesu joj prave ili silikoni? Meni je najbitnije da cura ispostuje dogovor. Znaci ako se ne cjenkam I platim dogovoreni iznos I ne trazim nista drugo od dogovorenih usluga onda zelim da se I ona tako posteno ponasa, a ne da mi krade vrijeme I pocne racunati vrijeme jos dok sam u haustoru kao npr. Luciana.
Poštujem princip. Jennyfer nisam niti vidio pa ne znam što bih mislio da li vrijedi ili ne.Znaci moze biti najbolja usluga, najzgodnija zenska, zajebi me iednom nema me vise. Tak me i Jennyfer sjebala za termin. I nisam ni kod nje otisao.
Kolega je mozda malo prestrog prema njoj, nije ga ona zajebala nego pimp, ali znam kako je to kad izvisis, doduse sa latinama mi se to nije dogodilo.Silikoni za tako vitko tjelo možda mrvicu preveliki i ima ožiljke (mene osobno palii jer joj dobro stoji uz put) ono što me doduše buni što su okomiti a to bi upućivalo na to da je dala smanjivati titfuck je doduše dobar. Što se tiče vremena krene kad se skine/kad odeš pod tuš. Međutim bez obzira što sam ispucao sat bez posebnog požurivanja me pitala želim li probati svršiti drugi put. Usporedbe radi Tina koja se stvarno trudi nije me uspjela natjerati niti jednom (dugujem joj revanš sljedeći put kad dođe) a ova je daleko više divlja. Kao što rekoh žao mi je kolege jer vidim da je aktivan pa me zanimalo što ima za reći netko s više ovakvih utakmica u nogama. Tko zna možda mi se palica zaljubila u njezinu pičku![]()
Ma da djabe zove da dodem nema me.Poštujem princip. Jennyfer nisam niti vidio pa ne znam što bih mislio da li vrijedi ili ne.
S nekim sam već razgovarao o tome tko je spomenuo pimpa vjerojatno u nekoj privatnoj. Još uvijek sam uvjeren da nema pimpa. U tih 15 min smo razmijenili 6 poruka dok vraćala se na lokaciju. Osim ako pimp nije nindža i ne visi s nekog balkona prilično sam siguran da sam razgovarao s njom.Kolega je mozda malo prestrog prema njoj, nije ga ona zajebala nego pimp, ali znam kako je to kad izvisis, doduse sa latinama mi se to nije dogodilo.
Jbt koliko je branim ako ima pimpa trebao bi mi dati 20% prihoda pa da je okrenem još jednom i za tebeMa da djabe zove da dodem nema me.
Da me znas osobno znao bi. Sve se mozemo dogovoriti, al zajebi me jednom da si mi rodeni brat nema druge sanse.
Samo udaraj. Jbg kako smo rekli nemamo svi ista ocekivanja, nivo usluge, nekog zajebu na dogovoru nekog ne, itd.Jbt koliko je branim ako ima pimpa trebao bi mi dati 20% prihoda pa da je okrenem još jednom i za tebe![]()
Andiamo i Wellcum i mirDi su vremena kada je bilo lako stupiti u kontakt i otići bez komplikacija. Danas te vozaju, traže slike, nikada skuplje, a usluge uglavnom tak, bezveze.
I jos se bacaju po tebiAndiamo i Wellcum i mir
Slažem se, zajebe li jednom bez opravdanog razloga i opravdanja, ako joj se vratiš ponovo opet će ponovit isto jer zna da može i vjerojatno jer joj to diže ego. Zašto trošiti svoje vrijeme i kujama dizati ego, nisu vrijedne toga.Znaci moze biti najbolja usluga, najzgodnija zenska, zajebi me iednom nema me vise. Tak me i Jennyfer sjebala za termin. I nisam ni kod nje otisao.
Koja jennyferSlažem se, zajebe li jednom bez opravdanog razloga i opravdanja, ako joj se vratiš ponovo opet će ponovit isto jer zna da može i vjerojatno jer joj to diže ego. Zašto trošiti svoje vrijeme i kujama dizati ego, nisu vrijedne toga.
Nemam pojma koja je, nixau zna.Koja jennyfer
Sad nema aktivan oglas. Brazilka, mrsava, prirodne grudi, cca 30-35 godinaNemam pojma koja je, nixau zna.
Ja mislim da znam koja ..njoj ti se isplati oprostitiSad nema aktivan oglas. Brazilka, mrsava, prirodne grudi, cca 30-35 godina
Po recenzijama i komentarima vrhunska usluga, ali kako sam rekao mozes me zajebati samo jednom. Nema druge sanseJa mislim da znam koja ..njoj ti se isplati oprostiti
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|