SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Svak ima pravo radit šta ga je volja i uzivat na svoj način,al da je u granici normale..oce li ih on lizat ili neće,to je njegova volja

Realno,možeš se razbolit ili umrit dok ideš u dućan ili di vec
Zato,bolje umrit ko jebač od sifilisa nego ko dijabetičar od cukra
Ne želim sam cjepidlacit nek radi svak šta oče ali nazvat se jebacem a placat kurve to da ih uvatis na šarm izgled status ovo ono jer si faca pa jebes ali bome ako plaćaš nebi ja to jebacem nazva tu i sebe ubrajam hahaha. Ali dobro možda stvarno ima jebaca ovde kojima nije dosta pa i platit moraju iako ako i je tako jako je mal postotak

Ne želim sam cjepidlacit nek radi svak šta oče ali nazvat se jebacem a placat kurve to da ih uvatis na šarm izgled status ovo ono jer si faca pa jebes ali bome ako plaćaš nebi ja to jebacem nazva tu i sebe ubrajam hahaha. Ali dobro možda stvarno ima jebaca ovde kojima nije dosta pa i platit moraju iako ako i je tako jako je mal postotak
Jebač je onaj koji jebe, a ko plati na kraju priče, e to je druga i puno dublja tema

Nisi baš puno pametan, čim ližeš pičku imaš 50 %šanse ds se nije prethodbo detaljno oprala. Sigurno onda i jebeš bez kondoma ako ti to dozvole. Sve to ti je ruski rulet. Meni je muka kad vidim zgužvane lancune na kojima je neko prije po ure jebava i izdrka. Srića da sve imaju tuš pa se odma idem tuširat. A ti si sigurno lazentni homić čim voliš lizat di je neko svršava. Pravi jebači ne ližu kurve već samo jebu a ližemo samo bliske osobe, žene i jebačice.
Ne ližem svakoj, samo onima kod kojih idem godinama, imam par njih u Splitu, Zagrebu itd...to su naše domaće žene/cure...i da..Volim Ruski rulet 🫴🃏bilo bi predosadno ovako 😈

Svak ima pravo radit šta ga je volja i uzivat na svoj način,al da je u granici normale..oce li ih on lizat ili neće,to je njegova volja

Realno,možeš se razbolit ili umrit dok ideš u dućan ili di vec
Zato,bolje umrit ko jebač od sifilisa nego ko dijabetičar od cukra
Više od 50% žena koje su oglašene na oglasima našim i stranim, ako postoji dobra ponuda i želja, tu onda ide sex bez limita, pogotovo ako se "klikne" sa nekom od njih, tako da za svakoga ima ponuda i za sve postoji potražnja..normalno ko i svugdje i u svemu ima svačega i svašta....treba biti pametan...

Jel se ko sića pičke Španjolske crna jako zgodna bila je sa cimericom u potkrovlju stan odma iza Centrala u gradu...nemogu je izbi iz glave, ispričala po života nie gledala vrime dupe imala strava,nižeg rasta

Nisi baš puno pametan, čim ližeš pičku imaš 50 %šanse ds se nije prethodbo detaljno oprala. Sigurno onda i jebeš bez kondoma ako ti to dozvole. Sve to ti je ruski rulet. Meni je muka kad vidim zgužvane lancune na kojima je neko prije po ure jebava i izdrka. Srića da sve imaju tuš pa se odma idem tuširat. A ti si sigurno lazentni homić čim voliš lizat di je neko svršava. Pravi jebači ne ližu kurve već samo jebu a ližemo samo bliske osobe, žene i jebačice.
Otkad je kugla sladoleda 2€ lizem samo picku. Ko ti garantira da ta tvoja jebacica nema drugog jebaca😉. Svak ima pravo radit sa svojim novcem sta oce. Ja uvik lizen i nekad uzmen i anal. I sta san ja sad po tvojoj logici homic. Svi cistunci a hrani se pola splita po fast foodovima i pekarama. Tamo je inace sve higijenski🙄.

Otkad je kugla sladoleda 2€ lizem samo picku. Ko ti garantira da ta tvoja jebacica nema drugog jebaca😉. Svak ima pravo radit sa svojim novcem sta oce. Ja uvik lizen i nekad uzmen i anal. I sta san ja sad po tvojoj logici homic. Svi cistunci a hrani se pola splita po fast foodovima i pekarama. Tamo je inace sve higijenski🙄.
Ovo nije forum o higijeni i čistoći,
Znaci misljenja su podijeljena, hvala svima na ovoj finoj mini diskusiji
Sinko, nemoj uopće se ni bavit ovim hobijem onda, imate foruma i o čistoći i higijeni fala Bogu po internetu koliko vas volja.

Ovo nije forum o higijeni i čistoći,
Sinko, nemoj uopće se ni bavit ovim hobijem onda, imate foruma i o čistoći i higijeni fala Bogu po internetu koliko vas volja.
To cu vidit ocu li se baviti ili ne, to nije sada tema jer vidim da par puta ponavljas tu mantru "bavljenja". Ovo je forum i za diskusiju mjesto i uredno sam pita i uredno se diskutira pa ne vidim di je problem..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh