Bolesna je cura bila, dostupna je opetNe znam kakva je jer dogovoreni termin nije ispostovala i nije se javila nakon toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolesna je cura bila, dostupna je opetNe znam kakva je jer dogovoreni termin nije ispostovala i nije se javila nakon toga.
Nisam, ne optuzujem je za skemanje, samo da nije ispostovala termin i samo ie nestala, mislim da je to bilo negdje u petak. Bolesna ili ne mozes poslat poruku i otkazat...Jesi platio?
Bolesna je cura bila, morate malo obzira imati, po meni od novih najbolja, ispoštuje sve i spremna za dogovor i meni najbitnije, nije napuhana i puna sebe kao većina ostalihNisam, ne optuzujem je za skemanje, samo da nije ispostovala termin i samo ie nestala, mislim da je to bilo negdje u petak. Bolesna ili ne mozes poslat poruku i otkazat...
Jesi bio na cam s njom?Bolesna je cura bila, morate malo obzira imati, po meni od novih najbolja, ispoštuje sve i spremna za dogovor i meni najbitnije, nije napuhana i puna sebe kao većina ostalih
Ja sam bio. Uvijek odradi korektno. Bas je prava sisata guzata sa jebozovnim glasomJesi bio na cam s njom?
Kakva joj je pica?Ja sam bio. Uvijek odradi korektno. Bas je prava sisata guzata sa jebozovnim glasom
Dobra. Ak volis bbw to je toKakva joj je pica?
Volim s obzirom da je guzata valjda pica dodje do izražaja kad se naguziDobra. Ak volis bbw to je to
Sise su prave.Volim s obzirom da je guzata valjda pica dodje do izražaja kad se naguzi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|