Koja je ovo majke ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja?Jel ima netko info o Sofiji nedostupna je već duže
Pa Sofija mi amor baby
120/30 doplata bez je 20, mala okrugla, ima i lijepih godina. Ja ne bih više. Za te novce ima puno mlađih i boljih. Kao u bunar ulaziš u nju. Jedini plus puši ga dobro, ja tako i svršio jer je počeo padati a i dogovor ja lagan. Od poziva do dolaska 5min.Zna li ista o ovoj plavuši![]()
❤️ ❤️ Senzualna plavuša ❤️ ❤️
Poziva fine dečke i ozbiljnu gospodu na ugodno druženje u svoj ugodan i lijep prostor. Plavuša 165/64, fotke moje ❤️ ❤️…www.oglasnik.hr
Jel se isplati ici otresti
Koliko godina ima?120/30 doplata bez je 20, mala okrugla, ima i lijepih godina. Ja ne bih više. Za te novce ima puno mlađih i boljih. Kao u bunar ulaziš u nju. Jedini plus puši ga dobro, ja tako i svršio jer je počeo padati a i dogovor ja lagan. Od poziva do dolaska 5min.
Meni traži bon,navodno zato šta su joj davali lažne eure. Inače ja volim 50+ no ovdje nema ništa u SplituEvo za one sta vole starije ima cca56 a ne 36![]()
Sexy Jelena
Pozdrav, ja sam Jelena, imam 36 godina, nudim erotske masaže u svome prostoru,koji je uredan čist i diskretan,samo za…www.oglasnik.hr
Sad cu joj se ja javit da vidimo kako diseMeni traži bon,navodno zato šta su joj davali lažne eure. Inače ja volim 50+ no ovdje nema ništa u Splitu
Sad je pala u Zadar bila dosta dugo po Splitu nemam pojma posalji joj poruku al neznan ko bi otisao njojJeli netko zna nešto?![]()
🍌🍒 Zadar🍒🍌 ozbiljni oglasi bez ikakvih prijevara🍒
📍zadar 🔥 Ja sam Latino žena 🔥s mekom kožom, dođite da me upoznate 32 god/ 1,60m za vruće trenutke, samo ti i ja, 100%…www.oglasnik.hr
I? Šta kaže ? HahahaSad cu joj se ja javit da vidimo kako dise![]()
Di ćeš na to majko radodajkoJeli netko zna nešto?![]()
🍌🍒 Zadar🍒🍌 ozbiljni oglasi bez ikakvih prijevara🍒
📍zadar 🔥 Ja sam Latino žena 🔥s mekom kožom, dođite da me upoznate 32 god/ 1,60m za vruće trenutke, samo ti i ja, 100%…www.oglasnik.hr
Kaze 200eura a bon kad dodes kod nje anal oral bez doplata oral je 50e anal nisan pitao nebi joj ga gura bez u dupeI? Šta kaže ? Hahaha
Ima 50 ako ne i koju višeKoliko godina ima?
Zato što te traži da ga uslikaš i onda ga uplati sebi na aircashNije mi jasno ,šta oće postići s tim bonom? Dat joj ga kad se dođe do nje .
I to ti je ta foraZato što te traži da ga uslikaš i onda ga uplati sebi na aircash
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|