flying_dutchMan
New member
Jelena Transica Bijeljina, Independent | City of Love
Atraktivna transica docekujem galantnu gospodu u svom smestaju Whatsapp Viber 0038765461275 stop sms
jeli ko bio kod ove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je CD,a ne prava Ts da znasJelena Transica Bijeljina, Independent | City of Love
Atraktivna transica docekujem galantnu gospodu u svom smestaju Whatsapp Viber 0038765461275 stop smscityoflove.com
jeli ko bio kod ove
ne mogu ti poslati poruku, mozes mi se javiti?To je CD,a ne prava Ts da znas
Ciganka.Zna li neko kako mogu kontaktirati ovilu Ts Marilyn šta je u Splitu. Poslao sam joj poruku na whatsapp ali uopce joj poruke ne dolaze.
Ne mozes jbg vi idete da budete karaniKaram ti ja majku
Koliko ti je platila za oglas ?Antonela
- Potentna lijepotica
Ova djevojka je nešto posebno, kategorija je za sebe. Lijepa je i potentna, među nogama ima čarobni štapić, lijep, tvrd i slastan. U društvu sa njom sam napustio sve naše europske predrasude o grijehu jer je »griješiti« sa takvom djevojkom čisto, bez osjećaja krivnje, da si činio nešto slabo.
Sa njom nisam imao osjećaja da sam klijent koji kupuje uslugu. Naprotiv, osjećao sam se kao tajni ljubavnik u posjeti djevojci koja je upalila i zaželjela biti zločesta, koja je slijedila svojim unutrašnjim žudnjama.
Seks sa njom je čist bez osjećaja nečiste savjesti. Osjećao sam se kao potpuno željeni, tajni ljubavnik.
Neću ulaziti u tehničke detalje našega tjelesnog susreta jer bi čistunci rekli: perverzija. Ja sam po svemu imao osjećaj, da smo radili prirodne stvari. Slatki grijeh.
Na kraju susreta sa ovakvim djevojkama često imam osjećaj »bačen novac«. Susret sa njom sam prihvatio kao dar. Ne znam kako sam sve ovo zaslužio.
Ja je pratim već sigurno tjedan dana jel valja šta ta AntonelaKoliko ti je platila za oglas ?![]()
Pretraži malo ovaj forum i potraži moje recenzije. Ja ne pričam viceve. Investiram u svoj mali hobi i objavim preporuku ako djevojka zaslužuje.Koliko ti je platila za oglas ?![]()
Potraži recenzije Antonele. Sve su to kratki, telegrafski zapisi, kraći od jedne pravilne pravopisne rečenice. Nije mi jasno koliko pomoći kod izbora nađemo na forumu u kojem prevladavaju duhoviti pojedinci, koji dijele svoja "mišljenja" a ne znanje, činjenice i, naravno, vlastita iskustva.Ja je pratim već sigurno tjedan dana jel valja šta ta Antonela
Sve nabrojeno daje od srca. To je pristojna djevojka koja će nas uskoro napustiti. Odlazi u London. To je stara priča: protjeramo sve što valja a vraćaju nam se već odslužene "gospođe".jel se ljubi
jel da svršavanje u usta?
jel pušenje bez?
jel ože alo detalja
I koliko ? Sve recenzije su ti na istu foru, za koga radiš...Pretraži malo ovaj forum i potraži moje recenzije. Ja ne pričam viceve. Investiram u svoj mali hobi i objavim preporuku ako djevojka zaslužuje.
Inače, zarađujem izuzetno dobro jer sam radio na sebi i ne trebam koju "kintu" još od djevojaka koje pošteno rade svoj posao.
Potraži recenzije Antonele. Sve su to kratki, telegrafski zapisi, kraći od jedne pravilne pravopisne rečenice. Nije mi jasno koliko pomoći kod izbora nađemo na forumu u kojem prevladavaju duhoviti pojedinci, koji dijele svoja "mišljenja" a ne znanje, činjenice i, naravno, vlastita iskustva.
Dečki, potrudite se jer znam da možete biti bolji i pisati jasnije.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|