U njega je mati znala da se on drogiraei to nije valjda da uzima.. ccc ja mislio on se nak nalozio na svadjua ono on se uradio..

A fino je imao ponudu top robe a on se iskrivio na bobama

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U njega je mati znala da se on drogiraei to nije valjda da uzima.. ccc ja mislio on se nak nalozio na svadjua ono on se uradio..
Ma nije vidis da nema niko da ponudi kao prijeOvaj forum je propao zbog nekolicine pacenika i par ludača
Nije djevojka u poslu...Znam
Dobro ja mislim da bi ona tebi sve rekla samo zato jer je ti znas licnoNije djevojka u poslu...Znam je licno..![]()
Pisao, zvao nikakva odgovoraJel ima neko iskustva sa ovom stranicom sexoglasi. Ima neki oglas Alma iz Tuzle 25g ima i broj tel ali je nema na whatsapp ni na viberu pa sad ne znam jel fake.
I ja sam zvao i pisao nema nikakvog odgovora isto, a naletio sam na jos jedan oglas neka Ena 28g i samo mi izbacuje govornu poštu. Ko će ti znati možda cura i ne radi nego neko stavio njen broj telefona tamo bezveze jer dosta tih brojeva kad zoveš ili je nedostupno ili se niko ne javlja kad zovešPisao, zvao nikakva odgovora![]()
Radila je sa x bonovima posaljes i ona te blockI ja sam zvao i pisao nema nikakvog odgovora isto, a naletio sam na jos jedan oglas neka Ena 28g i samo mi izbacuje govornu poštu. Ko će ti znati možda cura i ne radi nego neko stavio njen broj telefona tamo bezveze jer dosta tih brojeva kad zoveš ili je nedostupno ili se niko ne javlja kad zoveš
Znam za Enu sa seksi adresara da je x bon ova je na sex oglasima 062 je pozivni a ova sa adresara je 066 e sad ne znam jel ista osobaRadila je sa x bonovima posaljes i ona te block
Ko ce ga sad znatZnam za Enu sa seksi adresara da je x bon ova je na sex oglasima 062 je pozivni a ova sa adresara je 066 e sad ne znam jel ista osoba
Ma lažni brojevi sigurno. Ja ovu Almu zvao i pisao joj niko se ne javlja a nema ni viber ni whatsappKo ce ga sad znat
ima li kakav kontakt Brčko okolina Srebrenik Gradacac?
ima li kakav kontakt Brčko okolina Srebrenik Gradacac?
Imal šta ljudi Tizlanski kantonu kakva dobra. Platim kontakt pozz
Imal šta ljudi Tizlanski kantonu kakva dobra. Platim kontakt pozz
Nije djevojka u poslu...Znam je licno..![]()
Znaci i ona me vara..Sad moram i od nje traziti povrat novcaDobro ja mislim da bi ona tebi sve rekla samo zato jer je ti znas licno![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|