Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam joj pisao meni je samo rekla cijenu i da se obavlja u njenom prostoru. X bon nije spominjalaTrazi xBon, tako da nula bodova. Oglasava se u i BL,Mo, tz sa…
Spomenut ce i reci ce ti to joj je kao garancija da ces doci i popusis kad posaljes eto da ti pomognemJa sam joj pisao meni je samo rekla cijenu i da se obavlja u njenom prostoru. X bon nije spominjala
Ma znam da je x bon prevara nisam glup samo kažem da meni nije tražila kad sam se javio. Svaka koja traži x bon od tog posla nema ništa. Btw ako neko ima nešto sigurno za Tuzlu nek se javiSpomenut ce i reci ce ti to joj je kao garancija da ces doci i popusis kad posaljes eto da ti pomognem
Prvo ti objavi cjenovnik njenih usluga i navodi tamo da za 200 maraka imas sat vremena i mozes svrsavat koliko god puta hoces. Znaci moze sve za tu lovu (san svakog muskarcaJa sam joj pisao meni je samo rekla cijenu i da se obavlja u njenom prostoru. X bon nije spominjala
sto gubit vrijeme na to...Prvo ti objavi cjenovnik njenih usluga i navodi tamo da za 200 maraka imas sat vremena i mozes svrsavat koliko god puta hoces. Znaci moze sve za tu lovu (san svakog muskarca) kad kazes da ces doci onda ti ona trazi xBon jer si prvi puta kod nje. Lafo agencija joj ima uvid u wa i takva je procedura.
Vidim da svi samo komentarišu u krug ono što već i sam znam. Mene zanima ima li neko voljan da podijeli kontakt neke sigurne cure iz TuzlePrvo ti objavi cjenovnik njenih usluga i navodi tamo da za 200 maraka imas sat vremena i mozes svrsavat koliko god puta hoces. Znaci moze sve za tu lovu (san svakog muskarca) kad kazes da ces doci onda ti ona trazi xBon jer si prvi puta kod nje. Lafo agencija joj ima uvid u wa i takva je procedura.
Ja turneje ko Aca LukasCrnka je :
19.09 u Doboju
25.09 u Banja Luci
26.09 u Brčkom
Ostale dane Sarajevo
066-141-783 WhatsApp
pa zar ne vidis d anema.. to sta imas na oglasima ako ne trazi xbon to ti je.. nije bh sto je bila sto se cura tice.. odaavno vecVidim da svi samo komentarišu u krug ono što već i sam znam. Mene zanima ima li neko voljan da podijeli kontakt neke sigurne cure iz Tuzle
Ma javljao sam se par njih najviše ih ima na ege i sve x bon tražepa zar ne vidis d anema.. to sta imas na oglasima ako ne trazi xbon to ti je.. nije bh sto je bila sto se cura tice.. odaavno vec
Ima sigurno neko pouzdanih kontakata samo očito nije voljan niko da podijeliMa javljao sam se par njih najviše ih ima na ege i sve x bon traže
pa ko redovno ide kod nekih, taj ne dijeli olako kontakte, imaj u vidu da cure zele da svako ima njihov kontakt - oglasile bi se same sa brojem telefona.. zar nije tako? dakle ako ti ja dam broj, pa ti ga das dalje itd., one promijenu broj i onda ni ja nemam kontakt, to se desi u 99% slucajeva..Ima sigurno neko pouzdanih kontakata samo očito nije voljan niko da podijeli
Ja 100% ne bih davao nikome dalje isključivo tražim za sebepa ko redovno ide kod nekih, taj ne dijeli olako kontakte, imaj u vidu da cure zele da svako ima njihov kontakt - oglasile bi se same sa brojem telefona.. zar nije tako? dakle ako ti ja dam broj, pa ti ga das dalje itd., one promijenu broj i onda ni ja nemam kontakt, to se desi u 99% slucajeva..
procitaj jos jednom ili nekoliko puta sta sam napisao..Ja 100% ne bih davao nikome dalje isključivo tražim za sebe
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|