BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Isuse kakva pička, kakvo nenormalno razvaljivanje njenog šupka, bez milosti, bez suzdržavanja. Cura ga prima sa smiješkom na licu. 5 zvjezdica za ovu jeftinu favelušu. Hoću li ponoviti? Itekako!!!

Potpisujem sve što je kolega naveo.
U sportu sam malo manje od godinu dana prošao sam Melissu,Vivian i Tinu od poznatijih. Mislio sam nastaviti s lurkanjem. Ali nakon Kyshe sve što mogu reći hvala ti kralju. Znači hoću na Kendall ne javi se. Rekoh zašto ne idem probati s ovom. Načekao sam je se jer je išla po ručnike.. Ali kakva životinja od cure dva dana kasnije još me prepone bole...

Nemojte biti gotovani i cekat da netko javi.

Ako niste spremni ici na rizik, propustate na iskustvu. Vece je zadovoljstvo kad odes kod neke bez raspitivanja i bude ti top, nego kad se raspitujes i onda cuda ocekujes od cure. Svaki susret je individualan, nema svatko isto iskustvo i ukuse, ocekivanja, itd.

Bio sam kod Brune prije mjesec dana i Katty prosli tjedan i razlika je dosta velika.
Katty je bomba kao i Bruna ali sa njim ide sve lako. Usluga ne moze bit bolja dok je kod Brune to sve malo cudljivo, kao sta je i ona.

S tim da je kod Katty termin dobiti pitanje srece jer vecinom prima stare musterije a kako mi je i sama rekla poruke bas i ne cita, malo je lijena i kaze da bude po 300 poruka u mobu i sve ih seena da se rijesi muka 😅

Tako da ko je uporan i ima srece se ne bi trebao razmisljati. Sto se mene tice Katty svaki put prije Brune

Bio sam kod Brune prije mjesec dana i Katty prosli tjedan i razlika je dosta velika.
Katty je bomba kao i Bruna ali sa njim ide sve lako. Usluga ne moze bit bolja dok je kod Brune to sve malo cudljivo, kao sta je i ona.

S tim da je kod Katty termin dobiti pitanje srece jer vecinom prima stare musterije a kako mi je i sama rekla poruke bas i ne cita, malo je lijena i kaze da bude po 300 poruka u mobu i sve ih seena da se rijesi muka 😅

Tako da ko je uporan i ima srece se ne bi trebao razmisljati. Sto se mene tice Katty svaki put prije Brune
To ja pricam vec duze vrijeme. Cimerice su super al termin dobit lutrija.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh