Izgleda dobro, ako je stvarno
Da li je neko bio na ovome u Doboju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda dobro, ako je stvarno
Da li je neko bio na ovome u Doboju?
Ako je to ona punija, jako je odvratna i neljubazna, odradi sto pre ne pricaj puno i kucaJeli neko isao kod ove hrvatice sa col-a sto sve hoce na brzaka![]()
Mozes li sad , Tuzla ?
Mozel brojImam jednu koja ordinira za tuzlu i brcko moze sve voli sadomazo,piss iz okolice orasja je zgodna 33 godine. Samo razmjena za brcko i srebrenik.
Moze li broj te za 150 u pp? HvalaImam dvije djevojke jednu milf sise jake guza jos jaca mozes za 100 km srediti isto imam za jednu za 150 udri je klk mozes nema ogranicenja dobra mala ako imate nekih provjerenih brojrva pp i ovr dvije nisu sa oglasa
Moze li broj. Hvala unaprijedImam jednu koja ordinira za tuzlu i brcko moze sve voli sadomazo,piss iz okolice orasja je zgodna 33 godine. Samo razmjena za brcko i srebrenik.
Ae broj mi pustiImam dvije djevojke jednu milf sise jake guza jos jaca mozes za 100 km srediti isto imam za jednu za 150 udri je klk mozes nema ogranicenja dobra mala ako imate nekih provjerenih brojrva pp i ovr dvije nisu sa oglasa
Da li moze kontatk ?Imam jednu koja ordinira za tuzlu i brcko moze sve voli sadomazo,piss iz okolice orasja je zgodna 33 godine. Samo razmjena za brcko i srebrenik.
Imas moju recenziju za Kineskinje iz Tuzle od prosle godine ali evo opet, javio sam se na oglas Ruskinje , bilo je sumnjivo zbog cijene ali ajde reko, trazio sam jos fotografija i poslala je. Stigao do zgrade gdje sam ranije taj dan bio kod Brazilki samo drugi sprat, vrata umjesto Ruskinje otvori Kineskinja odprilike 50 + godina, nikakva u stanu ih je bilo kako sam procijenio 2/3 i nekakav miris se osjetio specifican i vratio sam se odma napolje.Jelii ko bio kod kineskinja u Tuzli valjaju li čemu?
Da si ostao saznao bi zasto, ovako ces pisati po forumu i razmisljati o tome. Razlika je izmedju muskarca i trans muskarca. Dok ne probas ne mozes znati, jedan je zivot, zivite ga punim plucima..Ljudi , zasto bi neko isao kod Trans-a ? Naletim jednom na oglasnima, nisam citao, vidim slike OK. Odem u stan , odmah sa vrata vidim muskobanjasta, udjem, kad ono rodja, skide se batina veca nego kod mene (sto bi izet fazlinovic rekao). Ja kazem No,No , krenem da platim i da idem, ne htjede pare
Zasto neko bi dozvolio musko da mu pusi a nije gej ?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|