Teško je naći nekog mlađeg za stariju

Lota13

New member
Tražim ali uzaludno, tipa koji je obrazovan, ni mlad ni star spreman na upoznavanje prethodno, dakle sve što uz to ide....slika, kamera, pa možda camseks da bismo se jednog dana sastali i u živo u avanturi. Mislim da je to nemoguća misija.

pa vjeruj da ponekad je važna i naobrazba pogotovo ako kondome smatra glavnim razlogom što mu se ne diže i pišulin mu smrdi po mokraći što bi značilo da je retard

Gospođo, ako je to vaša fotografija na profilnoj, pa neko bi van triba objasnit da niste bas u nekoj super poziciji da birate. Ako vas oce neki izjebat, vi ga lipo docekajte i operite ako ne zna sam i pustite ljubav da odradi svoje.

Tražim ali uzaludno, tipa koji je obrazovan, ni mlad ni star spreman na upoznavanje prethodno, dakle sve što uz to ide....slika, kamera, pa možda camseks da bismo se jednog dana sastali i u živo u avanturi. Mislim da je to nemoguća misija.
intrigantni upit. Jel to na kratke ili duge staze? Ak ti se javi neki prema datoj specifikaciji, možemo li biti obavješteni? Da budemo u toku s tvojom avanturom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh