Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je za sex potreban fakultetTražim ali uzaludno, tipa koji je obrazovan, ni mlad ni star spreman na upoznavanje prethodno, dakle sve što uz to ide....slika, kamera, pa možda camseks da bismo se jednog dana sastali i u živo u avanturi. Mislim da je to nemoguća misija.
nije ali nisam ja neka klošarka da ću baš sa svakimSta je za sex potreban fakultet
Ok,ne bi ni ja sa svakom, bitno je da je osoba ok!! A naobrazba.... to je potpuno nebitno za ovakve stvarinije ali nisam ja neka klošarka da ću baš sa svakim
A 5o godina previse iliTražim ali uzaludno, tipa koji je obrazovan, ni mlad ni star spreman na upoznavanje prethodno, dakle sve što uz to ide....slika, kamera, pa možda camseks da bismo se jednog dana sastali i u živo u avanturi. Mislim da je to nemoguća misija.
intrigantni upit. Jel to na kratke ili duge staze? Ak ti se javi neki prema datoj specifikaciji, možemo li biti obavješteni? Da budemo u toku s tvojom avanturom.Tražim ali uzaludno, tipa koji je obrazovan, ni mlad ni star spreman na upoznavanje prethodno, dakle sve što uz to ide....slika, kamera, pa možda camseks da bismo se jednog dana sastali i u živo u avanturi. Mislim da je to nemoguća misija.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|