ma kinaKoja je upitanju,mozda sam bio od prije kod neke dok je bila na drugoj lokaciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kinaKoja je upitanju,mozda sam bio od prije kod neke dok je bila na drugoj lokaciji
Imas bmozel i meni broj ako je ok
Baš tako. Ovim našim činiš dobročinstvo jbt, samo što je ne upoznaš sa ženom sestrom i majkom. Dadneš joj para kad joj treba i učiniš dobro masu puta. Jesi li jednom kikso ili osjetil konkurenciju zaboravi sve...treba to legalizirati i onda jbg kad je kvarna roba prijaviti i gotovo...Brate dogovor za 5 min savršeno bude skuplje su ok ali vrijede svake marke.
bio,dobra od mene preporukaDa li je neko bio kod ove nine u Doboju ?
Moze broj bratebio,dobra od mene preporuka
ma ni pod razno. tesko bacanje paraDa ne idem znaci
Ides direktno u sobu.Ljudi može pomoć da se ne obrukam. Kako izgleda sastanak sa curom koja ima smještaj u hotelu? Je li ona čeka u lobiju ili idem direktno do niene sobe? I trebam li se javljati nešto na recepciji?
Pa dobro hoce i nase izraditi. Npr ova Sofija je bez ikakvog razloga ispalila prvo mog druga pa onda i mene. Nase onda hoce iskati para da im posudisHoće slike i to. Ali neće ukrasti pare. Znaju stvoriti fer odnos, plus čistoća ljubaznost. Ovim našim ne možeš ih nahranit jbt, koliko god bio fin prema njima u glavi joj neki krimi gen i osjećaj da je zakinuta da si hljeb ...
Ne posuditi nego pokloniti i to kad god zatreba, ali nemoj mi krasti pare kad dođem jebat...u tome je fazon. Nemoj lagati ako vidiš da sam stvarno tu da ti budem na usluzi i nemoj brojati minute jer ja ako ih budem brojao nisi nigdje prispjela. Ta populacija u bh dolazi iz porodica sa dibidus poremećenim odnosima i tu je neki genetski poremećaj koji se ne da finim odnosom liječiti. Onako kao same imaju šanse da jednom ugledaju bolje svjetlo dana, one nažalost rađe primaju od podvodnika taksista da mu puše za 30 km. Nego kad joj dođe solidan klijent na kojeg može dugoročno da računa. Sa strankinja a je situacija drugačija jer one osim što su u stranoj zemlji pod strahom i ovisne, vidjele su malo bijelog svijeta pa nešto i naučile...Pa dobro hoce i nase izraditi. Npr ova Sofija je bez ikakvog razloga ispalila prvo mog druga pa onda i mene. Nase onda hoce iskati para da im posudisi tako dalje…
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|