Foot fetish

• Začetnik teme Začetnik teme petar69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neznam koliko znate vk platformu tamo sam preko fetishbalkan kupio pristup video zapisima nase produkcije exyu serbia bosna i hrvatska devojke rade dominaciju... i mogu reci da je to najbolji sadrzaj jer do sad nikad nisam vidio nase cure da snimaju bdsm klipove ostavicu ispod par slika da vidite o cemu pricam

Slika1

slika2

slika3

slika4

Cao, zanima me da li postoji neka maserka koja radi foot fetish seanse u BG? Footjob, lizanje i obozavanje stopala itd..
Za sad sam probao ovu:

Daleko-Obrenovac-Dobro-izgleda-35-evra.png

Isao sam ukupno 3 puta, prvi put je bilo super. Zna da radi odlican footjob, stopala su ok, ona je cista i ok je izgledom (nije kao na slikama i ne skida nista). Previse je pricljiva za moj ukus ali boze moj, bilo je lepo.
Drugi put je bilo lošije zbog njenog raspolozenja, a treci put bas lose jer je bila nadrkana, pricala mi je kako smo joj svi mi isti i kako hoce samo da odradi posao pa da idem - verujem da jeste tako, ali to ne moras da mi pricas i kvaris ceo dozivljaj. Posle toga mi se vise nije dolazilo. Cena je ok, ali je daleko.

Ako ima neka u Bg ne racunajuci okolne gradove koji nisu BG molim za preporuku. Hvala!!

Neznam koliko znate vk platformu tamo sam preko fetishbalkan kupio pristup video zapisima nase produkcije exyu serbia bosna i hrvatska devojke rade dominaciju... i mogu reci da je to najbolji sadrzaj jer do sad nikad nisam vidio nase cure da snimaju bdsm klipove ostavicu ispod par slika da vidite o cemu pricam

Slika1

slika2

slika3

slika4
Stari, ja koliko vidim po slikama to je dune feet. Oni objavljuju vec odavno, bar nekih 10-15 godina, moguce i duze. Mislim da jos uvijek imaju svoj web a mozes ih naci i na c4s.

Koliko sam shvatio iz Srbije su ali ne primaju u tim.

A iskreno, jedan hard trampling bi mi tako dobro dosao.

Stari, ja koliko vidim po slikama to je dune feet. Oni objavljuju vec odavno, bar nekih 10-15 godina, moguce i duze. Mislim da jos uvijek imaju svoj web a mozes ih naci i na c4s.

Koliko sam shvatio iz Srbije su ali ne primaju u tim.

A iskreno, jedan hard trampling bi mi tako dobro dosao.

Slazem se to je dunefeet i sweatremover je isto srpski djevojke koje su snimale footfetish vecinom. Sto se tice dunefeet ja sam licno sudjelovao kao rob na seansi, Dejan je to snimao ja sam se okusao al sam tesko izdrzao njihovu brutalu, samo mi je zao sto nisam imao petlju da se javim prije dok su one starije djevojke snimale andjela vestica jelena krunic i ostale u to vrijeme cak je bila ova iz elite 8 Aleksandra nikolic i ona je snimala sadrzaj ali kratko, oni vise ne snimaju ja sam htio opet da probam pre par mjeseci sam pisao al sam dobio odgovor da je to sve ugaseno tako da ne nadajte se djaba ta produkcija nije vise aktivna,

Slazem se to je dunefeet i sweatremover je isto srpski djevojke koje su snimale footfetish vecinom. Sto se tice dunefeet ja sam licno sudjelovao kao rob na seansi, Dejan je to snimao ja sam se okusao al sam tesko izdrzao njihovu brutalu, samo mi je zao sto nisam imao petlju da se javim prije dok su one starije djevojke snimale andjela vestica jelena krunic i ostale u to vrijeme cak je bila ova iz elite 8 Aleksandra nikolic i ona je snimala sadrzaj ali kratko, oni vise ne snimaju ja sam htio opet da probam pre par mjeseci sam pisao al sam dobio odgovor da je to sve ugaseno tako da ne nadajte se djaba ta produkcija nije vise aktivna,
I mislio sam da ne rade vise, steta.

Realno, nisam bio zainteresiran za sve sta su radili ali na trampling i facesitting bi pristao u svako doba dana i noci.

Sjecam se takodjer tog perioda koji pricas sa andjelom i jelenom. Nostalgija me spuca, to su bile dobre godine.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh