Menace3uble
Active member
Ti isti debili prijavljuju neovisne ( ovo što valjs ), policiji gdje i same ribe nadgledajiu pa i javljaju pojefinima gdje dolazi i do pljački cura.....a unatrag 6mjeseci sve više rasze.Problem su decki sto zele trpati bilo sto. Ovi to znaju i iskoristavaju. Ja se odavno okrecem i odlazim ako se ne postoju dogovori i ako cura nema veze sa onom sa slike. Ali ja sam 1 od 10 i zato je ovako kako je.
Pokušali su oblamirati Roxanne® pa ih je iznenadila nalazima gdje je odjednom druga riba bila prozvana ( cura koja je skužila igru i odjebala ih te krenula solo ), jer je u poslu iz gušta pa novca, te je imala niz odličnih recenzija iz Zg. i rokala jako dobro. Nema je već par mjeseci. Mislš da je slučajno što nema u Puli voše toliko neovisnih i kvalitetnih riba ?
Žalosno što magarče svoj vlastiti rod/ljude da bi se umilkili sa brazilskim cigankama i pomagali im zaraditi........ Ova grupa je sjebala spiku sa masovnim dovođenjem ili ofucanih staroh napuhnjača ili na rubu 18g uplašenih curica..........
Kao posljedica što sam otvoreno popljuvao sve i prethodno imao niz of 6-8 lošoh recenzija za ciganke, zamisli slučajnost iz te grupe, što je i mali debil sam potvrdio da su delale s njim i imale promocije na Telegram grupi gdje ih je pumpao.........i nakon toga za upozorenje došli su me tražiti u moj dom, gdje mi i majka živi.......zbog mojeg iskrenog mišljenja, pazi bezobrazluka ........... uspuo sam ih ubjediti da odemo vani negdje.......
Takve stvari da mi se dešavaju zbog prigovora za obične *uličarke* ........