ZAGREB - Recenzije masaža

Bok ekipa, iduci tjedan sam u Zagrebu. Volio bi poc negdi na masazu i happy end. Volim masazu prostate - nije uvjet al bilo bi lipo.
Zanimljive su mi i azijatkinje al ako je ziher a ne da izvisim.
Moze li kakva preporuka? Moze i inbox da ne trolam. Hvala unaprijed!

U cemu je baza? 🤪
baze nema, žena je 100% munjena... prigovara za ama baš sve ... :rolleyes:... a teme i teorije zavjere o kojima priča su kao da ih prepričava Grunf u pijanom stanju ... ono najbolje, masira u debelim crnim rukavicama... mislim totalni turn-off... još mi dan danas nije jasno, kako je uspio ostat uspravan tokom te "torture"... a na kraju, nedo Bog da ju pitaš jel se možeš istuširat, onda dobije histeričan napad, da su joj neki klinci uništili tuš... velim bio tri puta, prvi put, zadnji put i nikad više

Nekad davno sam zabiljezio i stavio u favorite ovaj oglas, a htio bih isprobati posto uskoro prolazim kroz ZG.

Jel netko bio u skorije vrijeme ili prije?
Sto je sve moguće za dobiti?

Nekad davno sam zabiljezio i stavio u favorite ovaj oglas, a htio bih isprobati posto uskoro prolazim kroz ZG.

Jel netko bio u skorije vrijeme ili prije?
Sto je sve moguće za dobiti?
Ja sam bio nedavon, super cura, mozes pitat za boobjob jer ima ogromne sise, mozes io za foot job, ali nista spektakularno, super je sta je jeftino i ona dobre volje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh