Bartolomeo
New member
Ja ne znam niti jednu. Prije 15ak godina sam imao dogovor sa jednom dominom u Zagrebu, ali nije bilo od toga ništa. Lažno obećanje. Kod nas je to još uvijek teško naći.Radi li tko solo scat igrice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam niti jednu. Prije 15ak godina sam imao dogovor sa jednom dominom u Zagrebu, ali nije bilo od toga ništa. Lažno obećanje. Kod nas je to još uvijek teško naći.Radi li tko solo scat igrice?
Ima i takvih opcija, ali rijetko. Uglavnom je u kombinaciji sa ženskom dominacijom.Mislio sam radi li to netko sam sa sobom dok drka?
Daj oglas neke starije ondaEkipa, ima par njih na PO s kojima se može dogovoriti scat. Uglavnom starije.... Pitajte ih za piss... većina će to htjeti... nakon tri dolaska na piss... dogovoriti ćete i ovo.
Koje su za piss?Ekipa, ima par njih na PO s kojima se može dogovoriti scat. Uglavnom starije.... Pitajte ih za piss... većina će to htjeti... nakon tri dolaska na piss... dogovoriti ćete i ovo.
Kako uspostaviti kontakt sa vendi 123 odnosno ivanasmelly?Ne znam kako vi, ja sam uspio uspostavit komunikaciju s vendi123, odnosno ivanasmelly, tipkali u nedogled i nikad ništa, jel netko ima slično iskustvo?
Pozdrav,Tražim damu koja daje scat i piss
Daj link oglasaPojavila se jedna domina u PO koja nudi scat. Ima li netko iskustvo sa njom?
Daj link oglasa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |