ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bio netko?
Planiram se nac s njom ovaj vikend nema prostor kaze da moze sve osim anala ljubi se pusi bez moze svrsavanje u usta guta spermu
Ak je tko bio s njom neka napise dal se isplati

Planiram se nac s njom ovaj vikend nema prostor kaze da moze sve osim anala ljubi se pusi bez moze svrsavanje u usta guta spermu
Ak je tko bio s njom neka napise dal se isplati
Nisam bio s njom, al isto je bila "domaća", slike njezine i radi sve.....na kraju je bila neka srpkinja koja nema veze sa slikama i čitao sam da se nekom kolegi desilo slično sa "domaćom" na ege. Mislim da je to neki srpski pimp koji to dogovara i navlači ljude slikama na ege.

Zvao sam jučer i kaže 50€ pola sata ili 100€ za sat vremena sve kod nje u prostoru. Najčešće radi od 10-20. Ako išta znači gospođa djeluje jako simpatično i opušteno preko telefona.
ljudine moje dobre, ukusi su različiti to je normalno, rekli bi u Istri " gusti su gusti" , gledam slike ove dame....nema ništa ni gore ni dole, ni kukova ni sise? ne bi me ovo napalilo nikad .....

ljudine moje dobre, ukusi su različiti to je normalno, rekli bi u Istri " gusti su gusti" , gledam slike ove dame....nema ništa ni gore ni dole, ni kukova ni sise? ne bi me ovo napalilo nikad .....
U pravu ste,ukusi su razliciti, ali slike su jedno a stvarnost drugo. Ali, bitan je i pristup kod susreta, odnosno "posla". Nije ovo Pasha u Njemackoj, pa vi vidite sve, izgled, cijenu.... Dogovor je na licu mjesta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh