SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio sam kod ove cure

Cura izgleda odlično.
Higijena 9/10
Ostalo mi je katastrofa.
Neda se ljubiti u usta, samo u obraz.
Neda ljuviti sise.
Neda dirati prstima po vagini.
Prvo mi počela sa pušenjem 1 minut i već stavila kondom i ide na jebačinu. Pize mijenja svako 2 minute. Neda staviti noge na ramena kad je jebeš u misionarskom. I nakraju drkica za svršavanje. Do sada sam bio preko 30 cura samo je jedna bila gora od ove. Užas je.

Bio sam kod ove cure

Cura izgleda odlično.
Higijena 9/10
Ostalo mi je katastrofa.
Neda ljuviti sise.
Prvo mi počela sa pušenjem 1 minut i već stavila kondom i ide na jebačinu. Pize mijenja svako 2 minute. Neda staviti noge na ramena kad je jebeš u misionarskom. I nakraju drkica za svršavanje. Do sada sam bio preko 30 cura samo je jedna bila gora od ove. Užas je.
Grozno, ko da se sexaš s robotom.... 🫣

Bio sam kod ove cure

Cura izgleda odlično.
Higijena 9/10
Ostalo mi je katastrofa.
Neda ljuviti sise.

Bio sam kod ove cure

Cura izgleda odlično.
Higijena 9/10
Ostalo mi je katastrofa.
Neda ljuviti sise.
Odakle joj ovoliko odličnih recenzija?

Odakle joj ovoliko odličnih recenzija?
Cura je teški pro, zna kako se obrađuje klijent uz minimalni trud. Ide više na priču, zajebanciju, provokaciju, zavođenje i ostale fore kako da te obradi a da ne skužiš da te zavlači. Znam da neki iskusniji članovi su istog mišljenja i da neće ponovoiti. Ona ima ciljanu publiku koji su super sretni kad ih netko tako omađija, ali kad znaš kako bi trebala izgledati vrhunska usluga iz iskustva sa nekim drugim curama, skužiš kako je dotična vrhunska muljatorica. Bio sam s njom jednom prije godinu i pol, nema šanse ponoviti.

Cura je teški pro, zna kako se obrađuje klijent uz minimalni trud. Ide više na priču, zajebanciju, provokaciju, zavođenje i ostale fore kako da te obradi a da ne skužiš da te zavlači. Znam da neki iskusniji članovi su istog mišljenja i da neće ponovoiti. Ona ima ciljanu publiku koji su super sretni kad ih netko tako omađija, ali kad znaš kako bi trebala izgledati vrhunska usluga iz iskustva sa nekim drugim curama, skužiš kako je dotična vrhunska muljatorica. Bio sam s njom jednom prije godinu i pol, nema šanse ponoviti.
Aj da se i ja nadovezem na ovu crnkinju.
Znaci kupia san joj dorina veliku cokoladu od 5 eura i da 200 za uru. Zenska je picka i po al da je muljatorica i zna obradit budale istina. Meni se ljubila u usta i dala lizat pizdu i sise mozda zbog cokolade ili sta san mlad tko zna🤣. Al san se i ja spremia pa san doma izdrka. Krenila je s pusenjem i isla navlacit kondom nakon par minuta al san se pobunija pa je ispostovala. Odma me bacila naredbon na kaubojku pa me iscidila u 5 mimuta. Al onda je najebala u drugoj rundi. Prvo pusenje i normalno posto san prvo doma drka i jos svrsia kod nje jedanput normalno da san u drugoj udara ko blesav. Druga runda je trajala priko pola sata dok mi je znoj pada sa cela na nju. Jebiga momci njima je ovo biznis i lova a nama zadovoljstvo. Zato se i vi pripremite za njih. Recimo kad san isa u ukrajinke Tine u zagreb nisam drka 2 dana samo da bi nju moga 4 puta u 2 ure isto tako i victoriu. Al kad idem na uru onda drkica obavezno prije jer one tocno znaju kako izmust spermu brzinski.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh