aktivne su na seekingu i dalje ali sad imaju pojedinačne profile iako djeluju skupa. znam da su prošle godine bile 800 eurpljana a sad je možda inflacija utjecala na to pa su i skupljeIma tko iskustva s Candy duom? Vidim da su se opet javile tu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aktivne su na seekingu i dalje ali sad imaju pojedinačne profile iako djeluju skupa. znam da su prošle godine bile 800 eurpljana a sad je možda inflacija utjecala na to pa su i skupljeIma tko iskustva s Candy duom? Vidim da su se opet javile tu?
Ma znam da su aktivne, ali pitam za iskustva s njima? Ako vrijedi tih novaca za duo?aktivne su na seekingu i dalje ali sad imaju pojedinačne profile iako djeluju skupa. znam da su prošle godine bile 800 eurpljana a sad je možda inflacija utjecala na to pa su i skuplje
Kako se zovu na Seekingu?aktivne su na seekingu i dalje ali sad imaju pojedinačne profile iako djeluju skupa. znam da su prošle godine bile 800 eurpljana a sad je možda inflacija utjecala na to pa su i skuplje
Jeli ima tko kakav review za njh?Ma znam da su aktivne, ali pitam za iskustva s njima? Ako vrijedi tih novaca za duo?![]()
jel itko bio s njom? mene traži cifru za mjesečno druženje ne želi jednokratnokoje cure s onlyfansa imaju seeking osim xtine?
Koliko trazi?jel itko bio s njom? mene traži cifru za mjesečno druženje ne želi jednokratno
Nije isplativo, barem meni nije. Po susretu bi trebalo biti manje od 100 eura, (popust na kolicinu), a ispadne 125eu-250eu po susretu. Opcenito se ti aranzmani po meni ne isplate, no neka svatko radi sto hoce .1000 europljana mjesečno ali kao možemo se vidjeti 1-2 puta tjedno što u konačnici nije skupo ali ne da mi se toliko viđati s njom
kužim ja što ti želiš reći ali to nećeš naći nigdi, ja govorim što je isplativo u odnosu na ostale ponude. ako ti možeš naći 100€ po susretu za par sati druženja svaka čast ja ne mogu.Nije isplativo, barem meni nije. Po susretu bi trebalo biti manje od 100 eura, (popust na kolicinu), a ispadne 125eu-250eu po susretu. Opcenito se ti aranzmani po meni ne isplate, no neka svatko radi sto hoce .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|