dzepni_billiards
New member
Nisam ni pitao, nije mi napeto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni pitao, nije mi napeto
Nadam se da radi b2b gola i da ima dupe ko ova na slikama. Onda se def isplati otici.0915633711![]()
Cista senzualnost: Masaza i Foot fetish(Pročitajte Detalje Prije Poziva)
Zakoračite u moj intimni svijet opuštanja, gdje vas čeka SENZUALNA MASAŽA u LUKSUZNOM I HIGIJENSKI BESPRIJEKORNOM…www.oglasnik.hr
Bio nedavno. Ugl sve jebeno, cist stan, bomba uredjen. Slike dosta odgovaraju stvarnosti (mozda su cak i njene, starije ili photoshopirane). Al u svakom slucaju, u realnosti je mozda 10% losija nego na slikama - i dalje top. B2B ledja, onda okret, neka egzoticna tehnika, Vezuv. Da se dirati kolko oces.
Sve u svemu, dost dobra usluga. S obzirom na jad i cemer koji je ponuda masaza u ZG u zadnje vrijeme, ovo je zraka sunca u sveopcem mraku.
Radi u tangicama. A velim, kao i ostatak price, suker je po meni 10% losiji nego na slikama (sto nije strasno)Nadam se da radi b2b gola i da ima dupe ko ova na slikama. Onda se def isplati otici.
Ma fuckas to ako je u tangicama, to za mene nije b2b.Radi u tangicama. A velim, kao i ostatak price, suker je po meni 10% losiji nego na slikama (sto nije strasno)
Slažem se, pogotovo za 70 eura.Ma fuckas to ako je u tangicama, to za mene nije b2b.
Meni ni Elena ni Nicole ,a ni Nikol iz Zumberacke , nisu klizile pickom po kurcu u b2b niti dale da ih diram po pički , pa daj nam preporuku koje su to tebi top picke dopustile u b2b , otisli bi i mi ako takve postoje? Ili je to samo tvoja mašta?Slažem se, pogotovo za 70 eura.
Hoću da mi kod B2B klizi picom po kurcu, da joj diram picu ... (šta joj možeš dirati ako je u tangama?).
Za te pare mora biti TOP pička, kao Nicole, npr. koja ne radi već duže vrijeme.
Nicole je naplaćivala 70 u tangama, 80 gola, a 100 za masažu plus pušenje.
Imala je mana, falilo joj je senzualnosti, nije dala picu dirati, npr., ali jbg, TOP pica ima svoju cijenu.
A ova na slikama dosta dobro izgleda, ali nije mi u rangu Nicole (sise i dupe su TOP, ali debeljuškaste noge ima, plus kad umanjimo još za 10 %).
Ali opet, ako dobro odrađuje, možda i vrijedi tih para, jer uz izgled bitan je i performans.
A, jbg, nema druge, nego se sam uvjeriti.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|