Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mirišem joj čarape, štikle, patike, najlonke. Mirisa sam i patike nekih njenih prijateljica, ali nijedan miris me ne napali kao miris obuće di su mi bila sestrina stopala. Tako sladak, blag miris noge ima.jel joj mirises carape, najlonke, ili obucu? ako da, neki dojmovi?
koja obuca ima najjači miris? i da li carape i najlonke isto imaju miris? meni je taj miris super, nazalost rijetko ga osjetim....volim najlonke ali mi se cini da se manje osjeti miris na njima, sta ti mislis?Da mirišem joj čarape, štikle, patike, najlonke. Mirisa sam i patike nekih njenih prijateljica, ali nijedan miris me ne napali kao miris obuće di su mi bila sestrina stopala. Tako sladak, blag miris noge ima.
Koji broj nogice ima seka....i koliko godina imaImate li footfetish? Jeli svršavate u sestrine štikle, čarape, patike? Svršavam joj u štikle 10-ak godina. Jeli moguće da nikad nije primjetila? Naravno spermu uvijek obrišem.
Nogica broj 37, 30 godinaKoji broj nogice ima seka....i koliko godina ima
Jako lijepo...sta mislis dal bi uzivo uzivala i pristala na foot igriceNogica broj 37, 30 godina
Jbt..a ja mislio da sam ja čudak što ponekad platim sex sa curama iz plavog oglasnika...Imate li footfetish? Jeli svršavate u sestrine štikle, čarape, patike? Svršavam joj u štikle 10-ak godina. Jeli moguće da nikad nije primjetila? Naravno spermu uvijek obrišem.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|