Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja! Ni kod nje ni kod eliseZar postoji netko tko nikad nije bio kod nje?![]()
Živo me zanima jel ima umjetnu guzicu? Ajde sise, ali guzica...Možda ipak bolje šinjorinu Vitoriu,samo moran zaboraviti kako je prije izgledala![]()
Flavia, ima nekoliko profila na ege i dobre recenzije na forumu i Telegramu.Drugovi
Neka preporuka sa ege za makarsku?
Haha i ti bi malo zaronia u njene dude.
Jel zna netko nesto o ovoj djevojki?
Volio bi joj otici ako nije fake
Dude me najvise i privlace opcenito haha, ajde molim te javi kad budes, kada je terminHaha i ti bi malo zaronia u njene dude.
Sutra sam kod nje, pa ti javim.
Da javim da Aleksa tj. agencija sa ikonom bitcoina nije odgovorila na pitanje gdje je.Lera i Karina jesu za trecu neznam, samo jedna stvar bolje izgledaju i jedna i druga na slikama nego uzivo iako dobro izgledaju i uzivo, akcija ok vole kad ih se groblje jače jebe bar je meni bilo tako. Sveskupa ok nista posebno ponovija nebi. Cijena pojedinacno sat 200, skupa 400
Vjerojatno misliš na Viktoriu njoj stvarno izgleda ka da je kušin stavila u dupe. Vitoria je drukčijaŽivo me zanima jel ima umjetnu guzicu? Ajde sise, ali guzica...
Haha evo nisan ni ja,al kako san ovde pratio forum dobro je poznajem haha,sad je jos samo triban j***tZar postoji netko tko nikad nije bio kod nje?![]()
Ne budi lin, pročitaj zadnje dvi stranice.Ima neka Makarska i okolica?
Eto vidis ima nas!Haha evo nisan ni ja,al kako san ovde pratio forum dobro je poznajem haha,sad je jos samo triban j***t![]()
Mila je fenomenalna. Jedinstven osjećaj... U Splitu je do subote..Da javim da Aleksa tj. agencija sa ikonom bitcoina nije odgovorila na pitanje gdje je.
Ima profil u St, Bg i Skopju. Znači kurčina
Preporuka za Milu kad se pojavi, vrh vrhova ženska (imate brdo top recenzija, u licu je drugacija nego na slikama)
Preporuka i za plavu brazilku Suzanu
Dajte link od te Mile kad bude aktivna.
Da je posjetim u ova 2 dana dok je tu.
Imaš ga u temi Brazilke, Ukrainke i ostale u HR. Str. 799/856, objava od 12.05.25. Tu joj je link i broj telefona, švedski broj... Sritno...Dajte link od te Mile kad bude aktivna.
Da je posjetim u ova 2 dana dok je tu.
Proradio link....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|