Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jure, pa koji kurac????? Mia independent, i datum kad je last seen online, pa kako majke ti isusove da mi znamo na koju ti misliš ????? Jebemu mater, ima li kraja ovome ????Mia, independent
Last seen online: 10.7.2025
Bio netko
Jure, pa koji kurac????? Mia independent, i datum kad je last seen online, pa kako majke ti isusove da mi znamo na koju ti misliš ????? Jebemu mater, ima li kraja ovome ????![]()
![]()
![]()
![]()
Jure, pa koji kurac????? Mia independent, i datum kad je last seen online, pa kako majke ti isusove da mi znamo na koju ti misliš ????? Jebemu mater, ima li kraja ovome ????![]()
![]()
![]()
![]()
Treba probat!Pre ljepo zvuci da bi bilo istinito
Đovana mali vrag. Zaobilazite u širokom luku. Sirovina, samo želi da odeš. Požuruje, a pari i narkomanka. Luana do nje u sobi je dobra, ali nakon pola sata nece vise da radi.Nisam se odavno javlja ali evo da napisen koju recenicu. Bija danas kod Karol, Anite, Jennifer ili kako vec je zovete...nema sada profila aktivno.
Nema se puno toga reci, gfe, mazenje, divljanje, razno razne poze. Cura zna svoj posao i tko moze neka je posjeti. Preporuka.
S druge strane imamo ovu Giovannu
Teski debakl, iako je cura sa slika...hladnija od frizidera, nezainteresirana, sve joj smeta, vecina toga ne moze, trazi da je simp-ate i vodite vani na vecere, ajme i kuku.
Platija po ure 100,osa ca nakon max 20min ako i toliko...
Šta kaže? Ja sam zva par puta, nikad se nije javila...Jel bio itko? Čuli smo se preko poziva, čini se ugodna..![]()
120 pola sata, moguc dogovor dodatnih usluga/fetisha..Šta kaže? Ja sam zva par puta, nikad se nije javila...
To ti je najbolje probaj dogovorit prije nego odeš. Jer puno njih u oglasu radi sve a kad dođeš onda ne radi više od pola onoga šta napišu.Jel ima neka šta dozvoljava da je se malo izdominira, da ja imam kontrolu od prve do zadnje. Po mogućnosti da nema viška kila. Neka šta bude u Splitu često?
Do sad šta sam bia, svaka oće imat neku vrstu kontrole, ono ka lezi na krevet pa ću ti pušit...ka da ona vodi igru...jel me kužite šta oću reć? I ako je poza malo dominantnija odma govore ka nemoj tako, namisti se drukčije...živcira me to.
Ne zanima me nikakva agresiva, anal ni GFE, samo želim da ja vodim igru od prve do zadnje bez da ona prigovara. Bonus ako je cura manja![]()
U Trogiru je, malo više masnijaZera masnija![]()
Zasto kszu da su u Trogiru zajebi? Ide li netko u tg kod njih?U Trogiru je, malo više masnija
Ima zajebi a i ima regularni. Mia je realZasto kszu da su u Trogiru zajebi? Ide li netko u tg kod njih?
Evo ti ovaJel ima neka šta dozvoljava da je se malo izdominira, da ja imam kontrolu od prve do zadnje. Po mogućnosti da nema viška kila. Neka šta bude u Splitu često?
Do sad šta sam bia, svaka oće imat neku vrstu već kontrole, ono ka lezi na krevet pa ću ti pušit...ka da ona vodi igru...jel me kužite šta oću reć? I ako je poza malo dominantnija odma govore ka nemoj tako, namisti se drukčije...živcira me to.
Ne zanima me nikakva agresiva, anal ni GFE, samo želim da ja vodim igru od prve do zadnje bez da ona prigovara. Bonus ako je cura manja![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|