SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Nisam se odavno javlja ali evo da napisen koju recenicu. Bija danas kod Karol, Anite, Jennifer ili kako vec je zovete...nema sada profila aktivno.
Nema se puno toga reci, gfe, mazenje, divljanje, razno razne poze. Cura zna svoj posao i tko moze neka je posjeti. Preporuka.

S druge strane imamo ovu Giovannu

Teski debakl, iako je cura sa slika...hladnija od frizidera, nezainteresirana, sve joj smeta, vecina toga ne moze, trazi da je simp-ate i vodite vani na vecere, ajme i kuku.
Platija po ure 100,osa ca nakon max 20min ako i toliko...
Đovana mali vrag. Zaobilazite u širokom luku. Sirovina, samo želi da odeš. Požuruje, a pari i narkomanka. Luana do nje u sobi je dobra, ali nakon pola sata nece vise da radi.

Pozdrav ekipa odavno se vec mislim da odem kod ove gospodje jel zna itko kakva je i vrijedi li otici

Jel ima neka šta dozvoljava da je se malo izdominira, da ja imam kontrolu od prve do zadnje. Po mogućnosti da nema viška kila. Neka šta bude u Splitu često?

Do sad šta sam bia, svaka oće imat neku vrstu kontrole, ono ka lezi na krevet pa ću ti pušit...ka da ona vodi igru...jel me kužite šta oću reć? I ako je poza malo dominantnija odma govore ka nemoj tako, namisti se drukčije...živcira me to.

Ne zanima me nikakva agresiva, anal ni GFE, samo želim da ja vodim igru od prve do zadnje bez da ona prigovara. Bonus ako je cura manja :)

Jel ima neka šta dozvoljava da je se malo izdominira, da ja imam kontrolu od prve do zadnje. Po mogućnosti da nema viška kila. Neka šta bude u Splitu često?

Do sad šta sam bia, svaka oće imat neku vrstu kontrole, ono ka lezi na krevet pa ću ti pušit...ka da ona vodi igru...jel me kužite šta oću reć? I ako je poza malo dominantnija odma govore ka nemoj tako, namisti se drukčije...živcira me to.

Ne zanima me nikakva agresiva, anal ni GFE, samo želim da ja vodim igru od prve do zadnje bez da ona prigovara. Bonus ako je cura manja :)
To ti je najbolje probaj dogovorit prije nego odeš. Jer puno njih u oglasu radi sve a kad dođeš onda ne radi više od pola onoga šta napišu.
Moje iskustvo sa jednom španjolkom bez obzira šta sam doša čist mirisan obrijan ono tip top najprije me poslala u kupatilo da ga operen a onda bez obzira na to navukla kondom i pušila. A u oglasu pisalo oral bez kondoma.

Do sad šta sam bia, svaka oće imat neku vrstu već kontrole, ono ka lezi na krevet pa ću ti pušit...ka da ona vodi igru...jel me kužite šta oću reć? I ako je poza malo dominantnija odma govore ka nemoj tako, namisti se drukčije...živcira me to.

Evo ti ova👇🏻
Mala, sitna, nije baš iskusna...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh