stolemacola
New member
Banja Luka i okolina,nešto provjereno a da nije Ege i sl. (gdje uglavnom ne odgovaraju na poruke ili traže x bonove i sl.), da je neka lokalna cura (žena) i sl. Može broj u pp. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo po preporuciZna li itko jel ova Selma Becirovic iz Sarajeva u poslu
Kakva je ta sa Alipašinog?U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp
Ukucaj na tražilici crnka naci ces brzo hahaImao sam broj crnke al sam mijenjao telefon, moze li neko poslati broj ako jos radi
Bio, okrenuo se i otisao, slike su studijske malo doradjene, protiv djevojke nemam nista jednostavno nije ono sto ja trazim za uzivo, ponasanje joj je jako pristojno i kulturno i sa postovanjem sa tobom razgovara doduse engleski ne zna bas najbolje
Hvala ti..a vidim da si joj slike dobro napucaneBio, okrenuo se i otisao, slike su studijske malo doradjene, protiv djevojke nemam nista jednostavno nije ono sto ja trazim za uzivo, ponasanje joj je jako pristojno i kulturno i sa postovanjem sa tobom razgovara doduse engleski ne zna bas najbolje
A ko je preporucije sta kako?Samo po preporuci
Napucane cijene a vi kokuziHvala ti..a vidim da si joj slike dobro napucane
Redovna mušterija,poznanik te preporuči i upadaš.. uglavnom je tako iz mog iskustvaA ko je preporucije sta kako?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|