Prvo dovoljno sam ja mlad ili star kako hočeš i dovoljno sam ja kurvi pojebao da znam koja koliko vrijedi a znam da ni jedna ne vrijedi 300 eura koliko Lara traži pogotovo zato jer kako i sam kažeš vjerovatno je prebacila 50 znaći babe plačate 300 eura i na slikama ne izgleda ništa posebno da bi vrijedila 300 eura.
To je ono što sam ti rekao, da si čitao sa razumijevanjem, vidio bi da je kolega napisao da traži 200
Drugo niti sam koga uvrijedio niti sam napisao nešto uvredljivo niti mi je bila namjera koga uvrijediti.
???? a što je ovo, slijedi citat iz tvog odgovora meni - Glup si sinko.
Niti čitaš što ljudi pišu i pitaju, niti ti je jasno što znači preporuka. Na danu preporuku s kojom je član foruma zadovoljan, miješaš se sa svojim subjektivnim mišljenjem, kukaš o cijenama i zagađuješ forum. Pritom i vrijeđaš.
Ovdje treba biti tolerancija i poštovati tuđi izbor.
Recimo pogledom na tvoj profil, vidim da si pripadnik LGQHDTV++ zajednice, pošto voliš muške prerušene u žene, tzv transice. To što ti voliš da te guze, deepthroataju i svršavaju ti u grlo, je tvoja stvar tvog izbora. Meni je to potpuno neprihvatljivo i nezamislivo, kao i velikoj većini ovdje.
Za razliku od tebe, ovdje nas većina je tolerantna i razumiju tvoje potrebe, i nitko te ne naziva pušačem kurčeva, gutačem sperme, ljubiteljem svog razvaljenog šupka, ili ako ćemo biti totalno prizemni i bezobrazni, smrdljivom pederčinom.
Shvati, odgojeni smo i tolerantni, takav riječnik i ponašanje su neprihvatlji u jednoj zapadnoj zemlji, pripadnicom tolerantne EU, u 21. stoljeću.
Sad vidi, prihvati razlike jer svatko ima svoj ukus, i to je njegova privatna stvar, nije na tebi da osuđuješ druge, jer netko će onda vjerojatno i tebi suditi.
Smiri se i prihvati tuđa mišljenja, i ne zagađuj forum mišljenjima za koja te nitko nije pitao.