MarkoRazvedka
Active member
Naučio je, čini mi se nekako se pritajio u zadnje vrijeme.E moj Merkure, ništa nisi naučio..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naučio je, čini mi se nekako se pritajio u zadnje vrijeme.E moj Merkure, ništa nisi naučio..![]()
Nepalke Ribola.jel ima neko mjesto ili oglasi za kineskinje ili nepalke , pliz
a to ti mene šalješ u pekarnicu , hvalaNepalke Ribola.
Ipak pao dogovor sa Alanom, imam feel da je dogovor bas s njom, bez pimpa...nzm...nadam se dobrom iskustvu
Bio sam jednom kod Victorie točno te sa slike, mlada, zategnuta, vatrena jedino male sise ima sve drugo jako dobro...očito je prodala svoj profil nekom pimpuPozdrav ekipa, evo jedna recenzija, a ujedno i upozorenje:
Takoder isti pimp i cura za ovaj profil tu
Uglavnom, nije cura sa slike od 19 godina nego neka tamnoputa brazilka od 35-40god. Nije ruzna, ali godine su godine. Korektna je cijena 100/150, i djevojka radi ok. Rucnik cist, apartman skroz ok, samo lokacija malo javna pa je nezgodno.
Bianca je imala navedeno na svojim uslugama da ga daje i u guzu za +50e, sto i je cijeli razlog zasto sam otisao kod nje.
Na kraju placam pa veli da ona to ne radi, tako da i tu isto minus. Pare naravno vratila, samo 100/30 je naplatila.
Cekam roxanu i njen supak da se vrate u medvedgradsku, a do tada vjerojatno hibernacija (s obzirom na ponudu i moje zahtjeve).
Ugodan ostatak večeri gospodo.
Nisi falio niti maloIpak pao dogovor sa Alanom, imam feel da je dogovor bas s njom, bez pimpa...nzm...nadam se dobrom iskustvu![]()
Ova mi djeluje kao da je iz Indijejel ima neko mjesto ili oglasi za kineskinje ili nepalke , pliz
Pa makar ima realne fotke .Nije nesto ali eto nije ni skupa..Ej, fotografija Isusa poviše kreveta. Toga nema ni u Alan Fordu.
Ja joj danas oko podne poslao poruku i ne odgovara miIpak pao dogovor sa Alanom, imam feel da je dogovor bas s njom, bez pimpa...nzm...nadam se dobrom iskustvu![]()
vidio sam ih u izlasku skupa, moram priznati da su zgodne obje ali meni nekako Ana bolja barem taj dojam uživo je takav bioAjd bas mi drago da si napisao da se mogu nadovezati. U stanu su jos dve crnkinje Ana i Nina, ja sam trebao kod Nine, ali mi je dosla Ana i kak je i ta zgodna ja budala pristao. Ali odmah na pocetku ona vadi kondom, ja reko BJ bez, ona kao grlo me boli, prehladena, bla,bla, ono sto se pocelo stvrdnjavat odmah opalo.
I onda napravim opet pogresku, kazem ajde s kondomom i naravno nemre ga dic da ga pusi ne znam tko...sjebala mi glavu i to je to. Sat vremena pokusaja da se vratim, na kratko jesam, ali uglavnom zavrsilo katastrofa, prvenstveno jer mala bleji ko tele u sarena vrata. Tak da Ana definitivno 0/10. Iako cura je dobra i zgodna, cak je i dost uska, ali cim ti barem ne glumis da zelis da te jebem onda meni nula bodova.
Vidio sam ovu Anjo, cak su nam na pocetku oci se spojile, cinila mi se strastvenija...pa sam danas vidio njen oglas i mislio otici ali si me sad malo ohladio. Znaci nije bas zainteresirana za strastveni seks?
Ninu na kraju nisam isprobao, ali iskreno nakon iskustva s Anom i sad ovo sto si ti napisao za Anjo nekak ni nemam motivaciju posjetiti istu lokaciju. BTW. kupaona je koma...
Ja joj danas oko podne poslao poruku i ne odgovara mi![]()
Imas za Anu na forumu od prije par dana, 10 dana max recenzije. Nijedna nije bila dobra.vidio sam ih u izlasku skupa, moram priznati da su zgodne obje ali meni nekako Ana bolja barem taj dojam uživo je takav bio
Ali ta cura je real, bio sam kod nje i baš ta sa slike je bila, jedino je tad imala francuski brojEvo jednog lažnog oglasa, da ne lutate uzalud po ovim vrućinama.
Kontaktirao je i brzo se javila i ubrzo dogovorili termin.
Dođem na lokaciju u ugovoreno vrijeme i uopće se nije javila.
Napisao si jedno 100 komentara, a još ni jednu EGE recenziju. Čekamo te sokole!Evo jednog lažnog oglasa, da ne lutate uzalud po ovim vrućinama.
Kontaktirao je i brzo se javila i ubrzo dogovorili termin.
Dođem na lokaciju u ugovoreno vrijeme i uopće se nije javila.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|