Ovo mi izgleda kao nažicana recenzija s njezine strane obzirom da sam nedavno vidio jednu negativnu na njezinom ege profilu.
Nisam 100% zato ne mogu tvrditi da je od nje, ali meni je dala da ju ližem i sad prije par dana, nakon što sam bio s njom mi izbio herpes. Prvi puta u životu.. prije nje sam bio kod ukrajinke s agencije ali pola sata i nisam lizao.
Ovo kad čitam da ljudi pišu da ne da lizat mi još više baca sumnju da mi ga je ona posijala. Osveta za kolonijalizam. Sad one nama donose bolesti.
Dr. mi je rekla da herpes može ostati dugo neaktivan u tijelu i da ne mora značiti da sam ga sad pokupio. Takodjer je rekla da se može pokupiti čak i ako je druga osoba zaražena a nema simptoma. Tak da nisam pametan i apstiniram neko vrijeme od ovog hobija. A vi se pazite. Sreća pa nemam ženu

A da je kod nje ko na kolodvoru, je. Ja sam se mimoišo s dečkom u zgradi. Iako je tamo više apartmana pa može bit da nije išo od nje, ali ko što je neko već napisao soba je smrdila po ustajalom znoju.
Za nju mi je Carol pričala da je zmija. Da kajla čak i frendice. Zna se da ih većina ne voli katty i manu ali očito se brazilke i međusobno ne podnose i prijavljuju jedna drugu.