ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na kraju ostao kod ove.. bolje da nisam

Rumunjka sa slike, doček u ovom sado mazo kompletu, jako seksi.. ima i bič...
al kad daš 100e, skine se pa ispadne onaj vrećasti trbuh od poroda 🫣... al ajde, surađuje puši niš posebno, kad je već lova otišla onda sam je izbubao u 3 poze, ona glumi, meni smiješno...eto

Marina Split/ Jastrebarsko
092 416 2706
Bio sam nedavno kod nje i bilo mi je super. Cijena pola sata seksa je 60 eura, a prostor je u Prečkom. Jednostavan i brz dogovor. Po mojoj procjeni ima otprilike onoliko godina koliko piše u oglasu. Slike su njene. Sama je inicirala ljubljenje (s jezikom full), lizanje sisa i lizanje pice. Pravi GFE. Oral bez kondoma, seks sa. Žena voli jebačinu i to se vidi odmah od početka. Preporuka svima koji vole 50+.

Bit cu jedno vrijeme u Zagrebu pa me zanima ponuda djevojaka(ako ima domacih) koje rade rimming. Nasao sam u trazilici Silviju i Mirelu, no za siliviju pisu da ne uzima mlade(ja imam 27), a da mirela samo stalne musterije pa ako imate kakav info dobro bi doslo. Hvala svima na bilo kakvoj info unaprijed

Marina Split/ Jastrebarsko
092 416 2706
Bio sam nedavno kod nje i bilo mi je super. Cijena pola sata seksa je 60 eura, a prostor je u Prečkom. Jednostavan i brz dogovor. Po mojoj procjeni ima otprilike onoliko godina koliko piše u oglasu. Slike su njene. Sama je inicirala ljubljenje (s jezikom full), lizanje sisa i lizanje pice. Pravi GFE. Oral bez kondoma, seks sa. Žena voli jebačinu i to se vidi odmah od početka. Preporuka svima koji vole 50+.
Kakva je u faci? Nisam još bio do nje, ali na telefonu zvuči jako ljubazno i profesionalno.

dakle:
bucka s nacrtanim obrvama, ni obucena ne izgleda privlacno, nisam ostao. 70e trazi, branimirova kod franko's picerije
Znaci slike su lazne, ja sam ju zvao glas joj zvuci dobro, dogovorili termin ali nesto me sprijecilo pa nisam mogao otic, jel jako bucka

• Sad
reagiranja: KFP
Jel bio Ko ? Kad se dog traži abon da kupiš i doneseš joj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh