Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li tako teško otic kod doktora?Istina, isprike rijetkima normalnima. Mislite da bi klamidija imala još koji znak? Jer to crvenilo se povuklo samonod sebe.
Nije,nego ga sramota da doktor vidi da jebe neš.Je li tako teško otic kod doktora?
To su ti gljivica,to sve žene imaju. Dobit ćeš kremu i za par dana sve u redu. Me treba ti nikakvo testiranje. Krema je na recept pa moraš doktorici ili dermatologuSad se povuklo to crvenilo, misliš da se ipak otiđem testirati ?
Nakon koliko ti se pojavilo od odlaska kod nje ?A evo sad se skroz povuklo, al mislim da cu drugi tjedan svejedno na test. Čisto radi mira u glavi.
Ma ne meni, vec ako ga je Mare gutala do kraja mozda si samo izritirao nista više.A nakon nekih 20 25 dana, još nije prošlo ali se povlači lagano. Od početka crvenila do danas je nekih 4 5 dana. Vidit ćemo za par dana. Al je i tebi tako ?
Ona to izgrebe glavić, ne sekiraj se, idi kod doktorice, skini gaće i nategni ga i odmah će ona bez da te šalje dalje u bolnicu na daljne sramoćenje prepisat ti kremu u tubi da namažeš glavić s vanjske strane i nemaš brige za tjedan-dva.Ma ne meni, vec ako ga je Mare gutala do kraja mozda si samo izritirao nista više.
Peri kurac nakon pušenja. Mare je popušila puno kurčeva i bolje je da ti puši preko kondoma.A nakon nekih 20 25 dana, još nije prošlo ali se povlači lagano. Od početka crvenila do danas je nekih 4 5 dana. Vidit ćemo za par dana. Al je i tebi tako ?
Odi kod doktorke. One vole gledati kurčeve i guzice, posebno ako su mlađe. Naravno, zavisi i od tebe kako izgledaš. Uglavnom, bez srama ga nategni da vide što je. Vjerojatno nije ništa, ali dobro je otići da se riješiš srama. Jednom kad ga nategneš pred doktorom ili doktoricom drugi puta je lakše. Isto tako je i sa guzicom. Jednom kada se naprčiš prije glavnog pregleda za kolonoskopiju drugi puta je lakše. Dobro je otići i to posebno kada si mlađi. To ti je trening kada budeš stariji i budeš imao problema sa prostatom i drugim bolestima vezano uz guzicu.Povuklo me jbg, opra sam ga i to više puta. Sad ne znam jedino bi li se iša testirat ili nema potrebe .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|