Johny the cockroach
New member
Koliko godina ima Roxane, i koliko su slike s profila vjerodostojne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za godine ne znam, 30 i nešto, a fotke se njene, tako izgledaKoliko godina ima Roxane, i koliko su slike s profila vjerodostojne??
Slazen se s kolegomEto necu previse pnavljati sto svaki posjetioc ovog foruma vec zna, Rox je stvarno top klasa, od izgleda, pristupa, usluge, zezanja i ugodnog osjecaja u njenom drustvu. Znanje koje posjeduje je prava rijetkost, tko nije bio i probao, jednostavno bi trebao. Još kad usporediš kakve promašaje dobiješ za 200 eura, Rox je top topova, za te novce, jako teško možeš dobiti bolje.
Potvrđujem sveEto necu previse pnavljati sto svaki posjetioc ovog foruma vec zna, Rox je stvarno top klasa, od izgleda, pristupa, usluge, zezanja i ugodnog osjecaja u njenom drustvu. Znanje koje posjeduje je prava rijetkost, tko nije bio i probao, jednostavno bi trebao. Još kad usporediš kakve promašaje dobiješ za 200 eura, Rox je top topova, za te novce, jako teško možeš dobiti bolje.
Ali ja uzmem sa analom,to je 250 e ali ne žalim niti centa,nema požurivanja pušenje neograničeno i pita te koju oćeš pozu jednostavno vrh vrhovaPotvrđujem sve
Ja bio prvi dan kad je došla,nemam riječi a da ne pričam o rimmjobu
Po meni najbolja sa egeAli ja uzmem sa analom,to je 250 e ali ne žalim niti centa,nema požurivanja pušenje neograničeno i pita te koju oćeš pozu jednostavno vrh vrhova
Ali ne prima nove klijente radi samo da starima tako mi je barem reklaPo meni najbolja sa ege
Nakon toliko napisanih poruka o fake oglasima još uvjek ima onih koji ne kuže kad je oglas fake. Nije mi žao kad takvi budu prevareni i treba da budu prevareni.![]()
❤️Zadar❤️Pravi Sastanak
Neodoljiva, privlačna, opuštena i vatrena ljepotica 🔥🔥 koja voli biti razmažena. :-) Poziva vas da se predivno…www.oglasnik.hr
A to je agencija,ko zna sto te moze docekat
Jel bija ko kod ove ili da ima preporuciti neku za poci
Ima dobrih komentara na EGE profilu, al meni nije sjela i ne bih nikako ponovio.Ja mislim da cu kod ove vcr poci
A sto je biloIma dobrih komentara na EGE profilu, al meni nije sjela i ne bih nikako ponovio.
Cura je ok, dobar engleski i voli se zezat i pricati, ali u akciji je prilicno suzdrzana. Tako je meni bilo, moguce da inace nije ali etoA sto je bilo
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|