SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jeli itko bio kod ove nove maserke sta nema profilnu sliku na Ljubavnom oglasniku?

Ili ove Maje sta se oglasava i tu i na Osobnim kontaktima..?

Kaže prika Frane najbolje tijelo koje može postojati.... isklesana nevjerojatno, blizu 40 a tijelo takvo se rijetko viđa.... Lipa je i u Licu .... Ali usluga najgora koja može postojati... tolika nezainteresiranost , samo lova lova, još na vratima, ne zna a na eng pa se ono pravi kao da ne razumi... kaže šteta je, mogla je lipo radit da si malo da truda oko klijenta ... još on došao nakon 3 tjedna rada na mini kruzeru i ona ga izbacila iz takta... kaze... dabogda se vrati prvim avionom doma...

Jučer posjetia ovu latinu. Cura radi preko agencije, prvi put je u Splitu pa joj je lakše da joj agencija sve riješi. Slike su poprilično obrađene, uživo ima nešto pupe ali joj dobro stoji. Engleski jaaako dobar, predigra i GFE bi mogli bit bolji, sex jako dobar pogotovo cowgirl di su moje ruke bile na njenim guzovima koji su se talasali. S guštom sam svršia dok me jašila. Tuširanje posli sexa, higijena na zavidnom nivou, apartman uredan, ona sama u njemu, lokacija Rendićeva ulica u Spinutu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh