Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja kupio par serpi tiganj i carape,dosta su povoljni!Brate link oglasa...Jel bio neko kod kineskinja u Jurija Gagarina NBG?
Ima ih i u Francuskoj
jel moze novi link? ovaj ne radi vise
Mene kod ove buni što kad god pokušam da je pozovem na telefon, zvoni dva puta i onda počne da izbacuje kao da je linija zauzeta. I tako stalno, jedan jedini put sam uspeo da je dobijem kada sam se samo raspitivao.![]()
Sofijaa | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Mlada,atraktivna plavusicaa ☺️ Ako su ti sličice probudile maštu,pozovi me 🔥seksi-adresar.co
Neko je napisao recenziju ovde za nju, ja nazvao pitao za cenu i spustila mi slusalicu.
https://seksi-adresar.co/oglas/zanosne-obline/ Ova devojka ima dobre preporukeKoju bi devojku preporucili za prvi put i da li ima smisla uzimati vise od pola sata? Beograd da se razumemo.
Nije te odjebala?Mene kod ove buni što kad god pokušam da je pozovem na telefon, zvoni dva puta i onda počne da izbacuje kao da je linija zauzeta. I tako stalno, jedan jedini put sam uspeo da je dobijem kada sam se samo raspitivao.
Prvi put se javila, tada sam bio švorc i samo sam se raspitivao o ceni. Drugi put sam hteo da zakažem, javila se ali se prekinula veza i posle je nisam mogao dobiti. Od onda uvek isto, zvoni prva dva puta i onda kao javlja da je broj zauzet.Nije te odjebala?
Prvi put se javila, tada sam bio švorc i samo sam se raspitivao o ceni. Drugi put sam hteo da zakažem, javila se ali se prekinula veza i posle je nisam mogao dobiti. Od onda uvek isto, zvoni prva dva puta i onda kao javlja da je broj zauzet.
Baš je glupo što nema Viber ili Whatsapp, u gradu je stalno buka i teško mogu da razgovaram kada sam na ulici. Zapala mi je za oko odavno i bila bi šteta da je ne isprobam, ali ne znam da li ima svrhe da joj pišem SMS-ove.
Nije mi jasno zbog čega? Možda je pomislila da klinci zovu i zajebavaju se, ali prvi put sam uspeo da je dobijem kada sam se raspitivao.Blokirala te.
A citao sam ovde da je neki hvale, kao jedna od najboljih...Prvi put se javila, tada sam bio švorc i samo sam se raspitivao o ceni. Drugi put sam hteo da zakažem, javila se ali se prekinula veza i posle je nisam mogao dobiti. Od onda uvek isto, zvoni prva dva puta i onda kao javlja da je broj zauzet.
Baš je glupo što nema Viber ili Whatsapp, u gradu je stalno buka i teško mogu da razgovaram kada sam na ulici. Zapala mi je za oko odavno i bila bi šteta da je ne isprobam, ali ne znam da li ima svrhe da joj pišem SMS-ove.
Probaj Zoricu (ako vec nisi). Kopiram ti moj post od ranije:Neko da preporuči dobru matorku ali samo 50+ uzvracam mojom preporukom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|